2007. május 09.

Egy útonálló levele:

"Vass István
Sent :
Tuesday, May 8, 2007 3:08 PM
To :
igazkuruc@hotmail.com
CC :
Kuruc Info , hunkuruc@citromail.hu, Hírügynökség Független , Árpád-vonal hírlevél
Subject :
bolsevikok

Inbox
Megnéztem a honlapotokat komcsik.
Kezdtek túl nagy legények lenni. Legalábbis így szavakban.
Gyilkos hazaárulók örökösei vagytok, s talán még van is köztetek belõlük pár díszpéldány. Jó lesz, ha kissé visszafogjátok magatokat, mert megárthat nektek ez a nagy kuruckodás.
A 2A úton az én szervezésemben és vezetésemmel folyt a blokádozás. Megmutattuk, hogy kell. És hamarosan mindenfele alkalmazni fogják ezt a módszert:Nagyforgalmú közlekedési folyosókon, csúcsforgalmi idõben, sokszor és folyamatosan.
Igen. Már gondot jelentett ez az egy is. Amit mi a Dunakanyar Összefogás útonállói megvalósítottunk.
Már az agyatokra ment. Igaz? A körmötöket rágtátok kínotokban. Több támadást is levertünk, amit ti, vagy nyomorult agymosott bérenceitek követtek el ellenünk.
S csak azt vertük el alaposan, aki minket megtámadott.
Csak szûköltök ezen a honlapon. Nyüszítetek gyûlölködõ kínotokban. Volt szaros munkásõrök, párttitkárok, ávósok, és csemetéik. Lõnétek, ha lehetne, de sarokba vagytok szorítva. Nyögtök kínotokban, és kussoltok. Érthetõ?
utonallo"


Partizaninfo: Felmerülhet, hogy valóban a garázdaságért és más bűncselekményekért már előállított elborult tudatú Vass István írta-e ezt a levelet, de egy véletlen folytán, egy őt ismerő "falubelije" a "primitív" hangneméből kétséget kizáróan azonosította megalkotóját a hatalomra (hiába) vágyó Vass Istvánt...

Vass István, amennyiben nem hagy fel útonálló akcióival, azaz a jövőben részt vesz jogellenes teljes pályás blokádban, vagy máskor is megtámad autósokat, csúnya idők fognak járni rá is és bűntársaira is. Ezt meg mi ígérjük meg neki... (Eddig a Partizaninfo csapata egy ígéretével sem maradt adós!)