2007. május 25.

„Tisztelt Partizáninfo munkatársai!

A kurucinfó ismét nem okozott csalódást, az iwiw.-en keresgél REBISZ állományában tartozó rendõrök után, akiket találomra megrágalmaz bûncselekmények elkövetésével. Persze ezzel nem elégednek meg, jó szokásukhoz híven nyilvánosságra hozzák adataikat, és fenyegetõznek. "Rendõrvadászatot" emlegetnek...no comment.

Köszönetemet szeretném kifejezni a Partizáninfo íróinak, amiért rávilágítottak 2007.05.20. napi cikkükben azokra a tényekre, amiket eddig sehol, egyetlen médiumban vagy internetes portálon sem közölt senki.”

Partizaninfo:
Ne feledjük, mi vagyunk többségben!





"Helló!
Végre egy hely, ahol nem csak a zsarukat szidják. Remélem hamarosan kiderül az igazság és a 21 éves F. Zsanett-nek becézett drogos liba Kalocsán végzi a hamis vádjai miatt."


Partizaninfo: Nem tudjuk, mi az igazság, de ha kiderül, hogy nem történt erőszak, a Lelkiismeretlen 88, meg a többi bűnözői csoport, nem valószínű, hogy elnézést kér.





Egyesek szerint, ma nincsenek nyilasok:

"36303486197@sms.t-email.hu
sziasztok zsidobérencek!vagy zsidok vagytok?egyre megy! a dunaban végzitek mind!mert eljön az igazsag
napja! éljen szalasi!"


Partizaninfo: Mindig megdobban a szívünk, ha a nyilas fiatalokban egy ici-pici dühöt is kiválthattunk…





Önkritika:

"Dial-Netcomp Bt.
Micsoda aljas , képmutató társaság maguk!
Név nélkül vádaskodnak?! „


Partizaninfo: Őszintén örülünk, ha végre feltűnik valakinek, micsoda aljas dolog az amit a Kucug.info nevű szélsőjobboldali portál művel. A Partizaninfo az ő mintájukra jött létre. Reméljük, a Dial-Netcomp Bt. kedves alkalmazottja nekik is elküldte eme levelét.