2007. május 03.

"Tisztelt Szerkesztõ Hölgy / Úr. Remove Formatting from selection
Az alábbi linket javaslom , hogy kicsit vizsgálják át. Az láthatórajta, hogy szegény elnyomott , megkülönböztetett cigányaink épp amagyar emberekre akarnak rátámadni a Jobbik majálisán. Beleolvasgattamaz Önök néhány cikkébe , ahol igencsak helyeslik a tüntetõ magyarokon rendõrök által elkövetett erõszakot. Nagyon érdekes dolog , hogy ebbena csodás demokráciának nevezett mocsadékban,a rendõrök ismét nemtettek semmit a szépen felfegyverkezett "elnyomott" cigányok ellen ( akezekben figyeljék meg a fegyvereket, ezek biztos nem szalonnasütéshezkellettek), pedig ezek megérdemelték volna, hogy jól szétverjék apofájukat,és bevigyék õket elõzetesbe.Ha ugyanez cigányok ellentörtént volna, akkor már biztos 20-30 magyar elõzetesben lenne ésezenkívül minden média ezt fújná, jajonganának a cigányvezetõk, az EUromajogi képviselõk, szóval mindenki. De hogy nem így történt, sajnossehol nem lesz visszhangja, mert úgyis "csak" magyarok ellen történtatrocitás. Lassan úgy érzi az ember magát ebben az országban, minthaén mint magyar lennék megkülönböztetve hátrányosan, mert nem tartozomegyik kisebbséghez sem.Kiváncsi leszek, hogy Önök írnak-e egyáltalán errõl a történetrõl azoldalukon, de szerintem nem, esetleg úgy, hogy pozitívan állítjákbe "szegény" cigókat.
Tisztelettel: Nagy Géza"

(A csatolt manipulatív hírt tartalmazó linket nem másoljuk be a korrekt tájékoztatás elve alapján. a szerk.)

Partizaninfo: Ha kicsit utánajárna a dolgoknak, és nem csak a már milliószor ismételt dogmáknak hinne, (miszerint "azért, mert én nem vagyok cigány, engem megkülönböztetnek a a saját hazámban"...stb) megtudná, hogy a magyar rendőrség szinte európa szerte a legkeményebben bánik a cigány származású elkövetőkkel. (Ezt lehet bírálni, helyeselni, de így van.) Ha az óbudai szigeti eset "fordítva lett volna", ahogy ön fogalmaz, ugyanígy végződött volna. Az eset egy egyszerű garádaság volt. Naponta több ezer hasonló eset történik az országban. A konkrét eset minden részletét nem ismerjük, látatlanban nem kívánunk egyik oldal mellett sem kiállni, azonban a Jobbik aktivistáit nem úgy (őket főleg nem úgy) ismerhettük meg, mint akik a béke és megértés szószólói lennének...
"...pedig ezek megérdemelték volna, hogy jól szétverjék a pofájukat és bevigyék őket előzetesbe..." fogalmaz Ön.
1.) Előzetes letartóztatásról a bíróság dönt.
2.) A rendőri "pofaszétverés" pedig bűncselekmény, mely ellen szinte minden fórumon szót emelt a Nemzeti Jogvédő Alapítvány, sőt a jobboldal által nem méltatlanul igen nagyrabecsült Morvai Krisztina is elítélte és elítéli. Vagy a "tyúktolvaj cigányt" mégis szabad ütni? Az MTV-t szétromboló, 160 rendőrt kórházba küldő autógyújtó csőcseléket nem? Hogy van ez?
Ha esetleg a manipulatív Kucug.infon kívül mást is olvasna, kedves Nagy Géza, talán több esély lenne, hogy ne ilyen borúsan lássa a világot. Felhívom figyelmét, hogy a magyar büntetésvégrehajtási intézetek lakóinak cigány származású része sem önként repült be az intézménybe, hanem a magyar rendőrök és a magyar bírók munkájának köszönhetően lettek ideiglenesen kivonva a társadalomból.

Utóirat: A magyar igazságszolgáltatás egyébként véleményünk szerint sem elég kemény. Vajon melyik ország bírósága hagyná Budaházy Györgyöt és Toroczkait szabadlábon?