2007. április 18.

Sodi nemzettestvér írta:


Hello.

Miután láthatóan nem hajlotok arra, hogy az elõzõ levelemben felajánlott lehetõséget megragadva konstruktív párbeszéd útján tisztázhassuk a felmerült félreértéseket, kénytelen vagyok az alábbi egyoldalú felszólítással élni:

Felszólítalak benneteket arra, hogy változatlan formában közöljétek le az alábbi helyreigazítást, vagy eszközöljetek átalakítást a kifogásolt íráson olyan módon, hogy megfeleljen az itt leírtaknak:

"HELYREIGAZÍTÁS: A 2007. április 11-én 'Sodi-testvér nyilasblogja' címû írásunkban azt a valós körülményt, miszerint a többek között 'bolsevik zsidóbandáról', és a zsidók utálatáról szóló szövegrész Sodi blogján szerepel, olyan hamis színben tüntettük fel, mintha a vonatkozó részt személyesen Sodi írta volna. Ezzel szemben az igazság az, hogy a kérdéses idézet nem tõle, hanem a szerzõtársától, SF-tõl származik, aki ezeket a mondatokat Sodi egyik önálló bejegyzéséhez szimpla olvasói kommentárként fûzte hozzá. Sodi soha nem írt 'bolsevik zsidóbandákról', és soha nem írta, hogy utálná a zsidókat. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk."

Amennyiben a fenti felszólításnak 24 órán belül nem tesztek eleget, kénytelen leszek jogi lépéseket tenni, ugyanakkor emellett a korábban felajánlott békés, párbeszéd útján történõ rendezésre vonatkozó ajánlatomat ugyanerre az idõtartamra vonatkoztatva továbbra is fenntartom.

Üdv:
SoDI
(sodi.freeblog.hu)


Partizan: Kiváncsiak lennénk a jogi lépésekre...