2007. április 5.

"Tisztelt Partizaninfo!

Néztem az április 4-i eseményeket és forr bennem a düh, hogy mit meg nem enged magának egy senkiházi Novák Előd!
Előállítását több felvételen is megnéztem és jól hallható, amint elvezetése közben arról mesél, hogy az alkotmány, meg a gyülekezési jogról szóló törvény, meg a szólásszabadság... A buta agyába az már nem jut el, hogy pontosan ő volt az, aki akadályozni akart és bekiabálásával akadályozott is másokat abban, hogy éljenek gyülekezési jogukkal, vagy véleményüket kifejezzék egy békés megemlékezés keretében. Érdekes, hogy a Vér és Becsület februári demonstrációjára nem mentek ki a buzeráns Tomcat barátjával tojást dobálni. És ezek mernek törvényekre hivatkozni! Szégyen és gyalázat, hogy az ilyen közveszélyes tetvek még mindig szabadlábon garázdálkodhatnak és még mindig nincs beverve a pofájuk!
Mindazonáltal örömmel olvastam a Partizan-humor oldalukon található történetet, mikor az útfoglaló nyilas részeges csürhét hashajtóval itatta meg az ismeretlen házaspár. Szeretnék gratulálni nekik! És mindenkit arra bátorítok, hogy ahol csak tudja, akadályozza ennek a kisebbségben lévő, őrült, arrogáns csürhének minden tevékenységét! Ne hagyjuk magunkat! Ne hagyjuk útjainkat lezárni néhány hatalommániás, mosott agyú vadmagyar által!
Remélem előbb-utóbb valaki keresztülhajt rajtuk!
És, szeretném, ha azt is megjelentetnék, hogy minden tiszteltünk a rendőröké, főleg most azon rendőröké, akik elfogták a bajkeverő, nyíltan tojástdobálni érkezett Novák Elődöt!
Ne feledjék, hogy a nép velük van!
Vesszen minden nyilas!
Veszen Novák testvér!
xxxx"
(A levél írója, bár megadta nevét és elérhetőségét, nem teszük közzé, mindazonáltal egyetértünk minden szavával!)