2007. szeptember 14.

Nyílt levél külföldről:

nyilt level a naciknak !

Kedves naci, nyilas "testvereink" MRE/Magyar Radikalis Ellenallas-a nyilaskarszallagosok/
"Magyar" Garda es egyebb orult szelsojobboldali felforgatokhoz !

Ha barmivel megprobalkoznatok szeptember 17-en, oktober 23-an vagy barmelyik mas
napon a kozeljovoben, nem olyan "reklamot" kaptok, mint legutobb, hanem vilagraszolot!

Embereink mindenhol ott lesznek videokamerakkal, fenykepezogepekkel, magnokkal stb.
teleobjektivvel, hangpuskakkal, a legmodernebb technikakkal dolgozunk, elvegre telik ra !

Mindenkirol, aki reszt vesz barmifele randalirozasban, rendbontasban, filmet, fotokat
keszitunk es azokat megkuldjuk az MHB-nak, a nemzetkozi es europai terrorista elharitasnak,
az amerikai belbiztonsagi szerveknek stb. Ugy probaljatok meg mocorogni, hogy mindennek
nyoma lesz, megha alarcot is vesztek fel ! Azonositani tudunk mindenkit, mivel mar megvan
a nemzetkozi nyilvantartasi csatornaink ! Valamint hoterkepet csinalunk a randalirozokral, a
gep felismer mindenkit a testhomersekleterol,alalkjarol hiaba vesztek fel maszkokat, alarcokat.
Hat, hiaba a modern technika !

Nemzekozi Antifasiszta, Antiterrorista Ugynokseg
International Antiterrorist & Extermist Agency

Gyávaság?

"Sziasztok!

A ti oldalatokon találtam egy bejegyzést soditól, íme:
"Itt van például Wittner Mária, miket írtok már róla, te kis szemét bolsevik mocsok! Hol élsz te, ólban? Nem szégyelled magad? Vörös patkányok.Nem lepõdnék meg, ha valaki a megrágalmazottak közül jól beperelne, aztán mindjárt abbahagynád a sorozatos törvénysértõ rágalomhadjáratodat szépen, mégpedig tele gatyával és kurva sürgõsen. Bolsevista zsidóbanda, belõketek verbuválódott anno az ÁVÓ is!Ti magatoktól vagytok ilyen sötétek vagy valaki besegít nektek? Mazsihisz "online"?Arról nem is szólva, minek az oldalad, amikor retekklub csigatévé szinte tök ugyanezt nyomja éjjel-nappal... Oka van ám annak, hogy akárcsak én sokan utálják a zsidókat"

És lám, mit találok a szente.freeblog.hu-n:
sodi sajtóközleménye:
"Jómagam személyesen elhatárolódom a kirekesztéstõl, a faji megkülönböztetés minden formájától, valamint a homofóbiától, és a neonáci szervezetektõl. Éppen ezért, akár a személyemet, akár a munkásságomat összemosni ezen szélsõséges ideológiák bármelyikével, mindössze szerencsétlen félreértés. "

Gyáva vállalni nézeteit?"

Partizaninfo: Sodi, azaz Kiss Endre Farkas egyike a liberalizmus vadhajtásainak, aki vélhetően elirigyelve Tomcat viszonylagos népszerűségét maga is nemzeti botrányhőssé szeretett volna válni. Mivel jelenleg a legnagyobb hangjuk a szélsőjobboldali csoportoknak van, így ő maga is igyekszik úgy fogalmazni, hogy ezen csoportok, kívülről látható lelki sérülései ellenére befogadják őt. Sodi vélhetően csak szeretne az erősebbnek látszó oldal mellé állni, hogy biztonságérzetét növelje. Mikor persze „baj” van, akkor „vissza kosz”… Kevés olyan ember van, aki egy Sodit komolyan tudna venni

Gondolázzunk!:

"Látom, Kiskéri kikéri magának. Csak hát a tények mások. Molnár a Gondola.hu alapító munkatársa volt, innen a barátság és munkakapcsolat. Mögötte pedig megint a fideszes pénz, hiszen a Gondolát az Orbán-kormány indította el 2001-ben ha jól emlékszem a hírekbõl olyan 300 millió forint költségvetési pénzbõl. Fõszerkesztõje a Bulla Károly a miniszterelnöki hivatalban dolgozott 2002-es kirúgásáig. Majd a finomlelkû fideszesek pártkasszából folytatták a finanszírozást és kinevelték a szélsõjobboldali sajtó munkatársait. Akikhez persze semmi közük. Ja, mint a Magyar Gárdához, a Jobbikhoz a Demokratához. Csak pénzt és infrastruktúrát adnak nekik szónokok mellett. A helyi koalíciókötéseket ki ne hagyjuk. Orbánék úgy lehetnek vele, hogyha a csõcselék randalírozása esetleg nem hódít meg elég szavazót és nem elég a törvényes kormány kipuccsolásához, még mindig kiállhatnak mint a "nyugodt konzervatív erõ", akik megfegyelmezik a szélsõségeket. Mindig ezt tették két vassal a tûzben. istenments egy Fideszkormánytól, mert afelõl nincs kétségem hogy hatalomra jutás esetén a gárdákat szépen integrálják majd egy nemzetõrség fedõnevû rohamcsapatba. Itt van egy még létezõ link a szélsõségesek egyik bõkezû fideszes támogatójához, szerintem tegyétek ki http://www.inforum.hu/kapcsolat.htm Az inforum.hut ahogy már írtam elérhetetlenné tették ám a másik linken a beavatottak megtalálják, amit keresnek."