2007. szeptember 4.

Egy-két újabb levél:

"Gratulálok!Szinte kezdetektõl olvasom az oldalt, és megnyugtató, hogy vannak akik figyelemmel kisérik a kurucokat. A Magamutogató neonácik cikk eredménye, hogy Bognár Zoltán gyorsan levette magát az iwiwrõl. Sajnos a többi (Bognár Zoltán és hasonszõrû ismerõsei) még ott mérgezik a társadalmat!Trulla"

Partizaninfo: Várjuk a "mérgezőkről" küldött adatokat!



Drogos jobbos:

"Kedves Partizaninfo!
A Magyar Hírforrás Alapítvány levelében azt írják nektek, hogy nincs tudomásuk Molnár Balázs droghasználatáról. Hát ez egész egyszerûen elképesztõ. Éppolyan igaz, mint az az állításuk, hogy a kurucinfó hónapokkal a kokainista elmebeteg kizárása után jött létre. Molnár egészen 2006 õszéig kuratóriumi elnök volt amikor már régen mûködött a kaliforniai vagy arizonai géprõl futó nyilasoldal. Ami pedig a droghoz kapcsolódik az az hogy Varga Gábort egyszer nézzétek meg. Nincs huszonöt éves, de már komolyan leépült, sokkal öregebbnek látszik a koránál. Gáborka ugyanis drogos szórakozóhelyeken dolgozik vendéglátósként és maga is intenzíven anyagozik. Tudtommal kokainig nem ment, de a diszkódrogokkal napi szinten dobja fel magát. Akárcsak barátja és üzlettársa, az éjszakai életben szintén nem ismeretlen alkoholista Bognár Elõd. Mellékesen Jobbik tagok. Vas Krisztián kollégájuk, aki ugyancsak alkoholista na õ meg Fidesz tag. Hát ilyenek ezek a magyargárdás, jobbikos, hvimes fideszes "igazmagyarok".

Partizaninfo: Reméljük azért nem mind ilyen...

Még egy tiltakozás:

"Tisztelt Blogtulajdonos! Az http://igazkurucoldal.blogspot.com/ címen található blog augusztus 31-i ("Kik pénzelik a Kurucinfot?" címû) postjában nevemet minden alap nélkül hozták összefüggésbe a kuruc.info oldallal. Ennek semmi igazságtartalma nincs.A gondola.hu oldalnak a technikai mindenese valóban én vagyok, azt minden további nélkül vállalom is. A kuruc.info (sem elõdei) mûködtetésében, létrehozásában semmilyen módon nem vettem és nem veszek részt.Bár én a gondola.hu informatikai üzemeléséért felelek, a tartalmakat a szerkesztõség készíti, visszautasítom azt az állítást is, hogy a gondola.hu szélsojobboldali lenne. Aki ismeri, annak nem kell magyarázni, hogy a portál kifejezetten mérsékelt hangvételû. Ajánlom, hogy nézzenek be gyakrabban az oldalainkra, és akkor Önök is láthatják ezt!Magánemberként egyik oldal alpári stílusával sem tudok egyetérteni, az alaptalan vádaskodásokat, mások rágalmazását pedig - már azelõtt is, hogy személyemet érintették volna - mélységesen elítéltem és elítélem.Kérem, hogy oldalukról távolítsák el a rólam szóló hamis állításokat!Üdvözlettel:Kiskéri Lajosgondola.hu"

Partizaninfo: Aki a szóban forgó cikket olvasta, az ön levelét is olvassa. A Gondola.hu, pedig, - bár valóban mérsékelt hangvételű jobboldali oldal-, fórumaiban teret enged olyan uszító, szélsőjobboldali írásoknak, mint például Cs. Kovács Gabriella gyűlöletbeszéde. Olvasóink pedig több esetben panaszkodtak, hogy a nem jobbos nézeteknek nem adnak helyet a fórumokban, a másként gondolkodókat kitiltják onnan.