2007. június 20.

Tisztelt partizaninfo!

Nagyon nagyra becsülöm -természetesen csak a kialakult helyzetben- az önök tevékenységét. Szükséges egy olyan portál is, ahol nem csak a mostanában előbújt szélsőséges "újmagyarok" hazug, demagóg és gyülölködő véleménye látható.

Fel szeretném hívni a figyelmüket egy személyre, aki sajnos egyelőre még önkormányzati képviselő, azonban olyan mocskos gyűlölködő megnyilvánulásai vannak politikai ellenfelein túl, elsősorban a magyar rendőrökkel szemben, hogy az már önmagában vérlázító.

Cs. Kovács Gabriella nevű személyről szól az alábbi cikk is, amelyet egy független híroldalon találtam:

A zsidóság tolvaj érdekeit éberen őrző ballib tolvajok, a rendőrség útján kívánják a magyarságot elnyomni. -mondta Cs. Kovács Gabriella, a Leányfalui Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának KDNP-s képviselője, majd hozzátette -"a héber rend éber őreinek" morális állapota a béka feneke szintjét sem éri el.
A Leányfalu Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke, Cs. Kovács Gabriella nyílt harcra szólít fel minden igaz magyart, a szerinte a zsidó befolyást gyakorló szocialisták és liberálisok ellen. Mint ismeretes, Cs. Kovács Gabriella több internetes fórumon tett közzé rasszista hangvételű kormány-kritikákat, melyekben kifejtette, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar egészségügy és az oktatás tönkretétele a nemzetközi zsidóság elemi érdeke. Kifejtette azt is, hogy az antiszemitizmust nem tartja bűnnek mindaddig, amíg a magyarság érdekei és a keresztény magyar szellem veszélyben van.

Nem ártana utánanézni ennek a személynek. Én mindenesetre elkezdtem vele foglalkozni. Hamarosan szolgáltatok róla többet is.
Levente