2007. június 23.

"Tisztelt Szerkesztők! Cs. Kovács Gabriellával kapcsoltban írok önöknek.
Szerintem nem kéne ennyire komolyan venni ennek a láthatóan sérült nőnek a megmozdulásait. Én személyesen is ismerem. Megnyilvánulásaiból egyértelműen rá lehet ismerni. Ő ilyen. Meglehetősen ideges és utálkozó természetű, mindazonáltal képtelen beismerni, hogy minden éremnek két oldala van, azaz, hogy nem minden jobbos szent és nem minden balos gazember...
Ez az ő korlátoltsága. Remélem miatta nem kell a Fidesz-KDNP frakciónak és a szavazótábornak szégyenkeznie. A többség elhatárolódik tőle és az ilyen -ismerősei álal már unásig ismert gyűlölködésitől-, higyjék el! Üdvözlettel: Rahun"

Partizaninfo: A Partizaninfo elveihez híven sosem támadott gyerekeket, illetve láthatóan beteg, sérült személyeket, így az első látásra, fotója alapján down-kórban szenvedő Cs. Kovács Gabriella sem került volna célkeresztünkbe, ha nem derül ki, hogy beszámíthatónak minősül, hiszen önkormányzati képviselő.
Egy másik levél a témában:
"Jó napot! Felháborítónak tartom amit Cs. Kovács Gabriella művel. Természetesen most várhatóan nagy tagadásba kezd, meg védekezni fog, hogy őt csak szándékosan felbosszantották és la-bla-bla... A lényegen nem változtat! Ez a nő egyszerűen beteges és ami rosszabb, közveszélyes! A baj az, hogy nincs egyedül. Ez a mindenkit utáló magyarkodás, mostanában vírusként terjed és aki megfertőz, az megbolondul és láthatjuk az eredményét. Valószínűleg korábban ez az asszony sem volt ilyen, mint ma... Minden jót Önöknek!
Egy nem gyűlölködő, mégis MAGYAR nyugdíjas."
Partizaninfo: Köszönjük, maximálisan egyetértünk!