2007. június 14.


"Tisztelt Partizaninfo!
(…) Most már egy újabb becsmérlendõ áldozatot szemeltek ki maguknak. Akit semmilyen racionális alapon nem kellene támadniuk. Igen, Zsanettrõl beszélek. Számomra már egyértelmû, hogy mit tettek a rendõrök, de már Önök sem bíznak töretlen hittel ezekben a 'jeles' emberekben. Dícsérjék õket, azzal hogy jól végzik, jól végezték a munkájukat. De kérem ne bántsák azt a szerencsétlen lányt. Politikailag sehová nem tartozik, fiatal életérzése van, talán a legegészségesebb, azaz ''szarik rá nagy ívben''.
Önök mpedig lekurvázzák egy volt munkája után, letolvajozzák, pedig erre már a hivatalos cáfolat is megérkezett. De egy jóérzésû embernek nem kell hivatalos cáfolat, sõt semmi se, hogy egy ilyen áldozatba ne rúgjon bele.
Amikor olvasom az Önök oldalán a sok minõsíthetetlen hozzászólást Zsanettrõl, feldereng az a kép amikor úgy döntöttem, hogy egy ilyen szennyet, mint a kuruc.info, nem olvasok tovább, mint hiteles forrás. Ez az volt amikor egy szánalmas cikkben jót derültek azon, hogy Medgyesi Péter nevelt lányát baleset érte. Mikor Zsanettet gyalázzák, pont erre a szintre jutnak el (habár véleményem szerint már régóta ott vannak).
Talán ideje volna már feladni ezeknek a 'rendõröknek' az erkölcsi védelmét, és ugyanúgy elítélni õket, ahogy tették ezt a Széna téri rendõrrel szemben (mókás volt olvasni, hogy rögtön szélsõjobbos lett). Önök tudják meddig vállalnak erkölcsi hátteret hozzájuk, de kockázatos lehet.
Egyszóvalterjesszenek nyugodtan híreket, álhíreket, mindenféle magáninformációt, másként gondolkodók adatait, becsméreljék õket, de Zsanettet hagyják békén.
Nekem ez az a határ, ahol azt mondom, hogy már politikai hozzáállástól függetlenül emberként kellene megnyilvánulni.
Önöknek menni fog?
Tisztelettel
Igaz Ferenc"

Partizaninfo: Véleményünk szerint az öt rendőr erőszakos tette, annyira igaz, mint az Ön megadott neve, kedves Ferenc… (Bár a vélemény csak vélemény, nem azonos az igazsággal.)
E. Zsanettről már minden adat a rendelkezésünkre áll, azonban ellentétben Önnel, kedves Igaz Ferenc, mi inkább megvárjuk a nyomozás eredményét, hogy ki merjük mondani azt, ami -ismerve a legújabb híreket Zsanett tanúfenyegetéséről, illetve a még nem hivatalos, de kiszívárgott DNS vizsgálati eredményekről - egyre jobban nyilvánvaló számunkra, de csak, ha nyilvánvaló lesz hamis vádja, akkor fogjuk azokat közzétenni… Ami Zsanett lekurvázását illeti, a Partizaninfo nem tett ilyet. Bűnösnek sem mondtuk (még) ki, ellenben Önnel, aki elfelejtve az ártatlanság vélelmét, levelében „egyértelműnek” nevezi az öt meghurcolt rendőr elleni vádak valódiságát
Amit a Kurucinfo szennyportálról ír, egyetértünk. Azzal is, hogy hasonlóak a módszereink, hisz ez szándékos, leszámítva azt, hogy mi csak és kizárólag azon személyek adatait tesszük közzé, akik maguk is közzéteszik másokét! Ez elég nagy különbség!
A Partizaninfo azonban nem hírportál, mi nem a híreket közvetítjük olvasóink felé, hanem információt szolgáltatunk a szélsőjobboldali veszély felelős személyeiről, a szélsőjobboldal burkolt és nyílt megnyilvánulásairól, valamint rávilágítunk bizonyos szélsőjobboldali érdekeknek megfelelő csúsztatásokra.

Egy Sulinetes nyilaslány félelmetes levele:

Kár volt a nemzet-szocialistákat és Hungaristákat belekevernetek a minõsíthetetlen mocskolódásotokba.Nézzetek utánna,hogy a háborúba miképpen büntették a partizánokat és gondolkodjatok el mit írkáltok és kirõl(kikrõl).

Partizaninfo: Kedves Rózsika! Mi ismerjük a történelmet, talán jobban, mint te a magyar helyesírást így tisztában vagyunk vele, mit műveltek a szélsőjobboldali bűnözők a partizánokkal és sok millió másképp gondolkodóval. Azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy a partizánok a keleti fronton harcoló nácik és velük csatlós katonai erők erejének közel kétharmadát maguk kötötték le, Jugoszlávia területéről, pedig szövetséges segítség nélkül verték ki a náci erőket, úgy hogy csak porzott a náci hódítók feneke…
Ami a „minősíthetetlen mocskolódást” illeti, hogy tudd mi az, tanulmányozási célból látogass el a neves Kucuginfóra, vagy a hazai Division 88 honlapjára!
Amennyiben további kérdésed van a témával kapcsolatban, szívesen fogadjuk leveledet, ha a szüleidnek nem gond, hogy a neten lógsz nyelvtanlecke helyett.