2007. június 22.

Az alábbi levél elég sok kérdést érint, így témánként igyekszünk reagálni.

Zsolt: Tisztelt szerkesztõk!
Végtelenül sajnálom, hogy egy link kapcsán eljutottam az önök oldalára!Végtelenül sajnálom, hogy ebben az országban vannak emberek akik nem ítélik el a rasszizmust, és a kirekesztést általánosítást. Szomorú vagyok, hogy a másság sem elfogadott az önök szemében!Szörnyû, hogy vannak akik annyira a liberalizmus ellenségei mint önök!Mert önök a legrasszistább, legkirekesztõbb, leginkább idegengyûlölõ csoport akikkel eddig találkoztam!

Partizaninfo: Idegengyűlölet? Mire tetszik gondolni, Zsolt? A Partizaninfo mást sem tesz, mint a rasszista, kirekesztő szélsőségesekkel veszi fel a kesztyűt az internet ringjében.

Zsolt: Kérem szépen nem lehet minden árpádsávosra azt mondani hogy náci! Az Árpád sáv mint tudják a magyarság szimbóluma 1000 éve, és az hogy kilenc(!) hónapig rosszra használták nem jelenti azt, hogy aki lobogtatja az náci volna! Szóval ismerjenek meg minden egyes árpádsávot hordó embert, és ne általánosítsanak (ha már ezt elvárják azoktól akik mondjuk a cigányok irányában általánosítanak).

Partizaninfo: Árpád-sáv: Mi nem náciztuk őket. Azonban kijelentjük: ma az árpád-sáv a radikális, gyűlölködő szélsőjobboldal szimbóluma. Miért? Mert csak ők használják. A szimbólumok már csak ilyenek.

Zsolt: Kérem szépen ne rekesszék ki és ne becsméreljék és legfõképpen ne gyûlöljék azokat akiknek más az értékrendje mint az önöké. Hiszen nem hiszem hogy van jó gyûlölet és van rossz gyûlölet! Fasisztát szabad sõt kell gyûlölni, cionistát tilos? Mind a kettõ tömeggyilkos! Kérem mindenki jogának a tiszteletben tartását!

Partizaninfo: Akkor ismét kihangsúlyozzuk: A Partizaninfonak semmi köze a cionizmushoz, vagy a cionistákhoz, sőt (talán ez a legmegbotránkoztatóbb) még csak zsidó származásúak sem vagyunk. Most akkor mi van?

Zsolt: Kérem tiszteljék a másságot, még akkor is ha valaki másként más mint a mások. Ki mondja meg hol a határ? Önök, vagy azok akiknek alacsonyabb a mércéjük? Önök nyílván elítélik a pedofilokat (nem a gyilkosokra gondolok) viszont pártolják a meleg házasságot. Ki húzta meg a határt a két dolog között? Én mind a kettõt elítélem, és utálom! Önök csak az egyiket. Akkor most ki is az intoleráns? Van olyan hogy kicsit toleráns?

Partizaninfo: Hol tetszett olvasni olyat, hogy pártoljuk a melegházasságot? Össze tetszik keverni oldalunkat valami másikkal… A Partizaninfo nem foglalkozott és nem is fog foglalkozni ilyen kérdésekkel.

Zsolt: A végtelenségig lehetne folytatni azt a kettõs mércét amit használnak. Ha csak egy kicsit is úgy gondolják hogy jobbak mint a kurucok akkor legyenek jobbak, és ne egy 25 milló forintos kárt okozó õszi zavargáson lovagoljanak, hanem azon, hogy ferihegyet 400 millióért adták el amit ma 1.4 milliárdért adtak tovább! Aki eladta elõször az akkora kárt okozott, hogy abból évekig(!) éghetne a város. És még hány ilyen ügy van tök mindegy ki van kormányon! Szídják nyugodtan a másik oldalt, de félek önök talán még rosszabbak. és ez a baj! Ebben az országban nincs választás! Hülyék vannak, és még hülyébbek! Gondolom ember nincs aki ezt elolvasta volna, de azért jó volt leírni.

Partizaninfo: Talán mégis elolvassa valaki...
Nem akarunk jobbak lenni, mint a kurucinfo! Pont olyan károsak akarunk lenni, csak mi a károkozást nekik és bűntársaiknak okozzuk.
A Malév és a többi magyar vállalat bűnös privatizációja a rendszerváltás része, a kapitalista berendezkedésű társadalom velejárója, mint ahogy az antiszemitizmus, a nyílt rasszizmus, a munkanélküliség, az elégedetlenség, a tüntetések is mind azok. A probléma jelenleg az, hogy az ezért felelősök egy nem létező, démonizált ellenségre hárítják a felelősséget, a „kommunistákra”, akik már nincsenek is jelen a politikában és közéletben, vagy ha felszólalnak , ők kritizálják legjobban -és jogosan- az ország vagyonainak elherdálását. A tőke sajnos elérte azt, hogy az ország szegényebb rétegei elhatárolódva a bajok vélt, "démonikus" okozóitól, a nem létező kommunista erőktől, inkább a jobboldal, sőt a szélsőjobboldal felé sodródjanak. Ennek elérése volt az igazi rafinált bűnözés, ha már itt tartunk…