2007. augusztus 16.

Tisztelt Partizáninfó!

Magam antifasiszta jobboldalinak vallom, így valamenyire szimpatizálok az önök oldalával. Lássunk néhány dolgot, ami viszont politikától független, és szerintem minden egészséges lélekkel rendelkezõ ember ugyanígy lát. Nem is önöknek írom ezt elsõsorban, hanem azon jobboldali társaimnak, akiket még nem vakított el a gyûlölet, és képesek gondolkodni.


Én valaha hungarista voltam. Engem is megfertõzött a gyûlölet, és a félelem. Sajnos ma már szinte divat hungaristának vagy nácinak lenni... Egyszerûen nem értik, hogy Magyarnak lenni nem azt jelenti, hogy egy törvényesen megválasztott baloldali kormány ellen lázadunk, hanem ismerjük Haznák irodalmát és történelmét, ezenkívül úgy éljük az életet, hogy az a Haza hasznára váljék. Ez azt is jelenti, hogy tanulunk, dolgozunk, és ha anyagilag megtehetjük, gyermeket nemzünk.
Nem, nem attól Magyar valaki, hogy Árpádsávos zászló alat vonul. Azonnal felhívnám a figyelmet a Kárpátia együttes egyik számára: "Nem engedünk 48-ból, PIROS-FEHÉR-ZÖLD zászlókból" Nem piros-fehér, hanem piros-fehér-zöld! Nemzetünk jelképe 3 színbõl áll, nem kettõ! Persze, erre lehet mondani, hogy ez az egyik történelmi zászló, de akkor a gyûléseken és tüntetéseken hol marad a Rákoczi, a Hunyadi, és a többi történelmi lobogónk? Miért ezt az egyet emeljük ki, ha nem azért, mert Árpádsáv alapú zászlót lobogtattak anno a Nyilasok? No, igen, elértük a nemzeti szocializmus témáját. Ezzel kapcsolatban pár kérdésem van: vajon tényleg létezik egy óriási méretû zsidó összeesküvés? Olyan nagy, hogy a gyártulajdonostól kezdve az óramûvesig minden zsidó benne van? És vajon tényleg az a megoldás, ha mindet kiírtjuk? TERMÉSZETESEN NEM! Amúgy is ostobaság egyetlen népcsoportot gyûlölni. Bár a szélsõjobb több népcsoportott is gyûlöl... Nameg ugye Holocaust nem volt. Hajaj, még a krematóriumokba elégetett zsidók is önként cáfolják... Most elképzelem: "Nem, mi nem krematóriumba égtünk el, egyszerûen rádöbentünk, hogy a génjeinkben hordozzuk a bûn csíráját, mivel nem vagyunk fehér protestánsok, és elégtünk kínunkban..." Persze, nagy divat a holocaustot tagadni, bár ugyan ezernyi bizonyíték van rá, de ez van, könyebb a zsidókat okolni mindenért, mint magunkba fordulni. Sajnos levelem nem fogja elérnia célját: A szélsõséges nézetüek ellenségként, zsidóként, liberálisként, vagy fene tudja, hogy fognak rám gondolni, de nem fognak az írásomon ELGONDOLKODNI. Bár, ahogy a Kurucz infót olvasom, ma már a szélsõjobb többet szidja a FIDESZ-t, mint bármelyik baloldali pártot. (Amúgy érdemes olvasni azt a portált is. Engem az a felháborító hangnem nyitotta fel a Hungarizmus ostobaságaitól elzárt szememet, amit ezek a "Kuruczok" használnak...) A lényeg változatlan: ellenség leszek.
Rengeteg mindennel van még bajom, de már így is hosszúnak érzem a levelem... nem értem, hogy egy Magyar hogyan szimpatizálhat olyan szlovákiai nemzeti szocialistákkal, akik ideológiai okokból Magyarokat vernek. Nem értem, a Kurucz infó miért bomlasztja a jobb oldalt. Nem értem, miért kellet meggyalázni Kádár János sírját, akit én személy szerint árulónak tartok, de a sírgyalázást gyávaságnak, és gerinctelenségnek.
Persze ettõl függetlenül hányigert kapok a melegfelvonulásoktól is... Nem a melegektõl... nem gyûlölök senkit, mert homosexuális, de nem érzem úgy, hogy nekik joguk van "erotikus" show-t adni a nyilt utcán, vagy közterületen alkoholt fogyasztani. Meg valljuk be, ez egy olyan dolog, amire nincs okuk büszkének lenni. A normálistól eltérõ sexuális nézet, amit egyetértek: fogadjunk el, de ne, ismétlem: ne támogassunk!
A zavargásokról csak anyit, hogy szerintem mindkét fél hibás. A szélsõjobb kezdte a balhét, a rendörök meg túlságosan dúrván reagáltak, és nem kiméltek õk se senkit.
Ezernyi téma, de nincs elég hosszú levél mindent leírni. Utószónak csak annyit:
VESSZEN SZÁLLASi
VESSZEN HITLER
VESSZEN KÁDÁR
VESSZEN RÁKOSI
Vesszen minden gyilkos, minden megszálló, minden diktátor, és minden olyan vezetõ, aki eltiporja a szabad véleménynyilvánítás jogát!
KLZ
(Kérem, se személyes adataimat, se e-mail címemet ne közöljék! Köszönöm!)