2007. augusztus 27.

Egy naív, de kedves hozzáállás:

"Szevasztok!Csak egy kérdés: Miért féltek ennyire a Magyar Gárdától? Még meg sem alakult de már mindenki be van szarva! Ártottak nektek? Nem! Még senkinek se ártottak! Szerintem ezután se fognak senkit se bántani, ha mégis akkor a úgyis be fogják tiltani. Ezt tudják jól a Gárda szervezõi is, ezért különösen odafigyelnek, hogy ne csináljanak balhét. A gárda tagjai meg fognak tanulni lõni, de nem éles fegyverrel, mert azt nem használhatnak. Az meg mért baj, ha õrzik a hagyományokat és segítenek katasztrófahelyeztben az embereknek?
Üdv: N.ZS."

Partizaninfo: Ugyen nem gondolod, hogy a hagyományőrzést és a katasztrófa esetén történő segítségnyújtást csak egyenruhában lehet elvégezni?
A Magyar Gárdát a Jobbik hívta életre, amely ma a legszélsőséágesebb politikai erő.
Azonban tehetsz egy kísérletet: Jelentkezz a Gárdába úgy, hogy a jelentkezési lapon kihangsúlyozod, hogy zsidó származású vagy, baloldali szavazó és elítéled a radikális jobboldalt...
Szerinted, mennyi az esélye, hogy bevcesznek maguk közé? Pedig, ha valóban csak az lenne a céljuk, mint amint hazudnak róla, akkor nem lenne akadály a politikai hovatartozás...
Egy aggódó:

"Kedves PartizánInfó!
Eléggé aggaszt engem a Magyar Gárda megalakulása. Már az elnevezési is szélsõjobboldali hangzású.A többi hazai gárda talán nem lenne Magyar?Remélem nem az lesz belõle, hogy a szélsõjobboldali huligánok bátrabbak lesznek, és több bûncselekényt akarnak elkövetni.Le merem fogadni, hogy jó pár ilyen a tévéostromnál is megfordult hulligán is be akar, vagy be fog lépni.Meg olyat is hallotam, hogy fegyveresen is képezni akarják magukat. Én úgy tudtam, hogy a feladatunk elsõsorban a segédkezés pl. árvizeknél, mentéseknél.Több mint aggasztó. Kik ellen akarnak ezek fegyverrel harcolni?Tudtommal nem állunk egy országgal sem háborus viszonyban szerencsére.Vaahogy nem sok jót látok ki ebbõl. :(Annyit szeretnék még hozáfûzni, hogy rákerestem erre a "Magyar Gárda" -ra az IWIW-en.Nos, több ilyen nevû "Iwiw- tag" van, nyilván több helyrõl gyûjtik a szimpatizánsaikat. Kikeresve a budapesti szimpatizánosokat gyûjtõ verziót az ismerõsei (akiket visszaigazolt ismerõsnek) között jó pár érdekes tag található.Egyiknek pl waffen -ss egyenruhás tag pózol az feltöltött képén. Aztán pl Wittner Mari is szerepel isemrõsként, akrõl korábban beszámoltatok. Sok olyan illetõ szerepel ismerõsként akiknek a feltöltött képeit megnézve valószínüsíthetõ, hogy nem az idõs emberek utcán átsegítését tekintik elsõdleges feladatuknak.És ha ilyen tagjai lesznek ennek a "gárdának" abból csak rosssz sülhet ki.
Tisztelettel:BlackFish"
Partizaninfo: Természetes, hogy a Gárda tagjai nem a csendes többségből kerültek kiválasztásra. Egyik friss tagjuk, Töreki Ottó nem véletlenül szerepel lassan fél éve a "Gyűlöletért felelősök" című oldalunkon.
Egy derék "hazafi" levele. Ő legalább nem tagadja a nemezetiek valódi célját:

szasztok labancok:) mert ugye azok vagytok akik a kurucok ellen dolgoznak,:) ettõl jobb besimerést h eláruljátok hazátokat nem is kell. szerintem nyugodtan feltehetitek az adatokat kutyát nem érdekli:) sõt még reklám is. a bunkó csendes többség meg ugyse mer lépni hiába is akarjátok felrázzni:) attól a pár szász nyugdijastól senki nem szarja össze magát:)pláne nem TGM-tõl, meg a többi ajvékoló körülmetélt szaralaktól. szóval csak nyugodtan, a bázisunk napra napra nõ ti meg leszophatjátok magatokat:) mert ugyse tudtok ellene semmit tenni:) még ha gyanítom kormánypénzbõl is melóztok:) ismeritek a mondást: teher alatt nõ a pálma:) és mi növünk egyre gyorsabban:) ti meg csak zsugorodtok egyre kisebbre kisebbre:) és ksézüljetek....:) hamarosan szabaduszók lesztek:) érted ugye:)"
Partizaninfo: Értjük, értjük. A bázisotok is nő, azt is értjük, de azért ennyire ne légy magabiztos te kis mellénykés! Fogod te még kiszedni a fehér cipőfűződet a külföldi divatbakancsodból...

Egy "csendes többségi" levele:

"Tisztelt Szerkesztõség!
Nem igen szeretném levelemet bõ lére engedni, ma este valaki felhívta figyelmemet a
kurucinfon megjelent cikkekre, hogy Törvényesen megválasztót Miniszterünk "patkány"...
NoComment a kurucinfo "urait" minõsiti, viszont a viccek már nemcsak nekem de nagyon sok
ezer embernek kiverte a biztositékot! MIÉRT nem lehet ez ellen tenni semmit????
Ime a "viccek"...ha ezek annak nevezhetõk, azaz az "urak" szerint azok:(
- Mi az 3 méteres és gyönyörű szép?
- 1,70-es judeonáci 1,30-as kötélen.

- Igazából miért nem járna nyugdíj a zsidóknak?
- Mert csak 1940-45-ig dolgoztak.

Számomra megbotránkoztató, de ugy gondolom nem csak nekem.
Bizok egy szebb és nyugodtabb jövöbe, egy tisztább Magyrországban, remélem egyszer
megélhetjük még!
Partizaninfo: Azért tenni is kell! A szélsőjobb sem csak malmozik a sült galambra várva...
Egy vén nyilas-kujon is megtalált minket:

PirateCaptainJoe@aol.com


"AKAR A HOHER A MUNKATARSATOK LENNI ES AZONOSULNI A PARTIZAN GONDOLATIASSAGOTOKKAL. PISZKOS SZELSOBALOLDALIAK VAGYTOK. A ZSIDO ROSENFELD (RAKOSI) MATYAS AZ OSAPATOK ES PELDAKEPETEK. HA MOST ELNE HOHERSEGEDJEI LENNETEK BIZTOSAN. MERT HOZZA KEPEST HAJNAU KISMISKA VOLT AMENNYIT O ELTETETT. TI MEG VILAGRA SEM JOTTETEK AMIKOR EN A REMURALMA ALATT MAR ELTEM. ARROL HALLGATTOK ES HALLGAT MINDENKI, HOGY ZSIDO VOLT A NAGY NEPNYUZO, A NEP ELLENSEGE A VERESKEZU DIKTATOR. AKARCSAK ARROL IS, HOGY TOM LANTOS SEM MAGYAR HANEM MAGYARORSZAGON SZULETETT ZSIDO. EZEKROL MIERT NEM BESZELTEK?

EGY OLVASOTOK....."
Partizaninfo: Máris a munkatársunk lettél Joe-testvér! Beteg leveledet közzétettük. Mindenki láthatja, milyen a ti valódi arcotok...
Egy info:

"Üdvözlöm!
Mindössze fel szeretném hívni a figyelmet erre:
(Különösen az alsó képek némelyikére...) Döbbenet!!!"