2007. augusztus 28.

És az újabb levelek:
"Hello!Jó az oldal! van értelme! Itt van egy kis "tartalom" a honlapra: Pécsi NS zenekar, uszító szöveggel:
White Warriors, honlap: http://feherharcosok.atw.hu/
Nézd meg érdekes! ;) Az énekes iwiw profilja:
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9332309
(Fõleg a karlengetõ kép a legjobb)
Fel kell hívni a közvélemény figyelmét az ilyen uszító, nyíltan szélsõséges zenekarokra!"

Partiazninfo: Ok! Várjuk a konkrétabb infókat, vagy akár cikkeket!

Székházostrom?

"Tisztelt Szerkesztõk!

Azon kívül, hogy az oldal nagyszerû, szeretném jelezni önöknek, hogy egy egri MIÉP-es önkormányzati képviselõ is részt vett anno a televízió székház ostrománál. A neve Schneide Tamás, aki a '90-es években Roy néven vált ismerté a skinhead mozgalomban. Azóta konszolidálta magát, de revízionista eszméitõl nem vált meg."

Partizaninfo: Várjunk minden konkrét és alátámasztott információt a témában!


Megrázta. Minket is...

"Kedves szerkesztõk belenéztem az egyik videojukba ahol is náci oroszok kivégeznek egy fiatalembert megkérhetném hogy töröljék mert ez borzaszto nem tudtam megnézni a hatása alatt vagyok és esetleg mások is igy lehetnek vele borzalom micsoda vadállatok vannak remélem ez csak egy komponált örület és nincs valo tartalma de igy is megrázo elöre is köszönettel."

Partizaninfo: Kedves Olvasónk! Sajnos a felvétel valós. A szörnyű tettet, 2007-ben, napjainkban hajtották végre szélsőjobboldali bűnözők. A felvétel eltávolítása nem áll módunkban, hiszen az csak rámutat a neonácik valódi arcára. A mi dolgunk, hogy bemutassuk azt, ugyanis: „Vétkesek közt, cinkos aki néma…”

Végre egy konstruktív, intelligens fiatalember:

Hor Zsolt

"Kedves méllyengyûlölt kommunisták!
Kapjátok be a faszomat rohadt, buzi, balliberális, antimagyar hazaárulók!! Rohadt patkány zsidók vagytok!! El lehet takarodni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni!! Tessék lehet menni!! Ismerõs a szöveg balfaszok?!! Húzzatok vissza a cionista kurva anyátokba izraelbe!! Rohadt senkiházi patkányok vagytok!! Agyon kellett volna lõni mindannyiótokat már 89-ben!! Saját kezemmel törném ki a féreg nyakatokat, zsidóbérenc seggfejek!!
Üdvözlettel:Horthy Honvéd
egy magyar
(Ui.: Leírhatnám az igazi nevem, de nem írom, hagy dolgozzanak a tetves nbh-s haverjaitok!)
Magyarázó szótár: nbh=avo..csak h értsétek!!"

Partizaninfo: Kedves Hor Zsolt! Leveledet kár is kommentálni. Megnyilvánulásod önmagáért beszél…

A röhögős VanDamme levele:

"Lõrincz Imre
Tisztelt zsidó barátaim!
Régen röhögtem már ilyen jót,mint most,amikor átnéztem ennek az agyonreklámozott oldalnak a tartalmát.
Az antifasiszta tömörülés vagy 100-150 vén zsidót tud megmozgatni. Mi több ezret.
Ha családlátogatásra akartok jönni,várunk titeket.
Tisztelettel:Lõrincz Imre/VanDamme/Alphaville84"

Partizaninfo: Tisztelt neonáci barátom! Amellett, hogy nem vagyunk zsidók, tájékoztatunk, hogy túlzott magabiztosságod még veszélyes is lehet rád és huligán társaidra nézve…. Egyébként mi azért vagyunk, hogy ne csak 150-en legyünk ellenetek. Igen, alulról kell kezdenünk, de ha nektek szélsőjobbnak sikerült, talán nekünk is menni fog...





Egy gondolkodó überalles:

"Kedves Kovács Ágnes vagy nem tudom pontosan milyen zsidó, szerkeszti a partizáninfot! Már rég akartam levelet írni az elsõ gondolat, ami eszembe jutott, hogy egy nõ hogyan érthet a politikához vagy akármilyen dologhoz az ö dolguk a fõzés, mosás, takarítás, gyereknevelés!"

Partizaninfo: Kedves felsőbbrendű tini barátom! Ezen nézeteidet ne túl gyakran hangoztasd nők előtt, mert nem biztos, hogy túl nagy sikered lesz a jövőben.

A logikusan gondolkodó levele:

somogyvári ildikó

"Remélhetõleg a nemzetbiztonsági hivatalnál dolgozó munkatársaitoknak is elegük van belõletek, és elõbb-utóbb kiderül, kik vagytok.Ennyire nem lehettek hülyék, hogy azt higgyjétek, ami most folyik az országunkban, az jó így.Csak szándékosan tehetitek, fentiekbõl következõen.Ez a kis info sereg, ami az oldalatokon megjelent, komoly adatbázisokat tételez fel.Van már egy nemzetõrségünk, tele hülyékkel, hagyták - mit hagyták, akarták - hogy nevetségessé váljon, felszámolódjon. Ezt csináljátok most a következõ kezdeményezéssel is.Javaslom, hogy az antiszemitizmus ellen ne ezzel a szemét oldallal, hanem a talmud magyarra fordított változatainak osztogatásával lépjetek fel... Azt hiszem, akkor alakulna ki valójában az antiszemitizmus, és ezt ti is tudjátok.rohadékok.szégyeljétek magatokat: pénzért hülyeségeket írni."

Partizaninfo: Kedves Ildikó testvérnő! Ami folyik az országban egyáltalán nem nevezhető jónak. Miközben az ország vagyonának kiárusítása folyik, szélsőjobboldali huligánok fenyegetik az emberek maradék nyugalmát is és hazafiságba burkolt, aberrált, történelmileg helytelen ideológiákkal próbálnak hatni a tömegekre. Bizony Ildikó testvérnő, nagyon nagy baj van…
Egyébként el kéne döntened, hogy most az NBH-nak dolgozunk, vagy az NBH dolgozik ellenünk...