2007. augusztus 3.

Folytatódott Balogi Ádám fiatalkorú nemzetmentővel való párbeszédünk:


Ifjuveterán: Muszáj voltam újból billentyûzetet ragadni. Elõször is, csak a nagyon buta partizánok hiszik azt, hogy huligán vagyok. Ti a szemetekben én lehet, hogy már az vagyok, de sajnos nem voltam fenn Pesten, éppen Németországban voltam.
Majd ha fent leszek egyszer Pesten vagy máshol, akkor már szólíthattok huligánnak.

Partizaninfo: Ezek szerint cserbenhagytad a hazádat, mikor szükség lett volna rád is a barikádokon, a gonosz rendõrök megkövezése, vagy a parkoló autók kifosztása és felgyújtása során... Vigyázz, a kucuginfo meg ne tudja, mert rögvest közzéteszik telefonszámodat!

Ifjuveterán: Kezdet Napja: jómagam csak erre a napra értettem, hogy nem akarnak összecsapni
a rendõrökkel, ez csak egy seregszemle volt.
Az, hogy szeptemberben és októberben összecsaptak a rendõrökkel az már megint
másik dolog.

Partizaninfo: Seregszemle... Vajon a nem létezõ Hunnia országában hogyan tolerálnák, ha például magyar kommunisták idõnként "seregszemlét" tartanának a Hõsök terén? Engednék? Ugye, hogy nem... Sajnos rendkívül toleráns veletek ez a kormány. Ez a ti nagy szerencsétek. Egy valóban baloldali kormány idején, hidd el, Toroczkai és Budaházy csöndben lenne és lapítana. Ez a mostani, ávósozó nagy megjelenésük nem más, mint a liberális demokrácia vadhajtása.

Ifjuveterán: A Kosaras tanár urat érintõ témában, igen vagyok olyan rendes, hogy megengedem kibe köttök bele, de amit Kosaras úrról írtatok, az tûrhetetlen. Egy tanár már csak megmutathatja a diákjainak, hogy milyen öltözéket viseltek a 2. Vh-ban a német katonák.
Mert ha még Sieg Heil, meg karlendítés is lett volna akkor megint más fényben tûnik fel az egész ügy, de így...

Partizaninfo: Vajon akkor is a védelmetekbe vennétek a "tanár" urat, ha az iwiw-en történetesen nem ss-ruhában, hanem szovjet kommiszár egyenruhában pózolt volna?

Ifjuveterán: A vörös csillag is tiltott jelkép, de akkor mért látok az utcán annyi che gueverás pólót, amin van vörös csillag? Meg CCCP-s pulóvert, meg sarló kalapácsot. Az nem elvetendõ, csak az, amit a németek tettek?

Partizaninfo: Nem tudjuk mit, miért látsz. Azonban elhiheted: a világ minden táján jobban elítélik a nácizmust, mint a szocializmust. Egyébként a Che Guevara pólókon nincs vöröscsillag, a cccp felirat pedig nem önkényuralmi jelkép.

Ifjuveterán: Az a mondat, ami az IMSZ-t érinti, miszerint, idézek saját magamtól: "Akkor ezek szerint azok a magyarok is uszítottak?" Itt egész pontosan a 1920-as 1930as évek magyarjaira gondolok, remélem ti is. Csak akkor ezek szerint, akinek fáj, hogy elvesztette hazájának kb. 70%át és ezt
megzenésíti, az már rögtön nyilas nem? Amikor a 20as években Szálasiék szinte sehol se voltak. De ha viszont nektek nem fáj Trianon, vagy ha fáj is de beletörödtök, vagy
harmadik lehetõség, hogy még örültök is neki, akkor ne merjétek magyar embernek
nevezni magatokat.

Partizaninfo: Nem az a bûn, ha valaki megzenésíti fájdalmát, hanem, ha népek elleni harcra, háborúra uszít. Magyar ember pedig az, aki Magyarországon él, magyar állampolgár, itt vészeli át a nehezebb idõket is, itt dolgozik, itt adózik, épít, itt alapít családot. A sok odarekedt 56-os disszidens, akik most az interneten keresztül igyekeznek hergelni az eddig békés magyar embereket, nem magyarok. Úgyszintén azok sem, akik eleve vesztes háborúba sodornák az országot, vagy erre bíztatnak.

Ifjuveterán: Pontosan tudom azt is, hogy a Kárpátia dalokban nincs szó befogadásról, hiszen
ismerem az összes számukat.
De jól mondják, hogy Magyarországon magyar legyen a legfõbb, ne a zsidó, a
cigány vagy a néger.

Partizaninfo: Hogy ki a magyar, nem a származás dönti el. (Nem is a Kárpátia együttes.) Természetesen a hazánkba beszívárgott bûnözõ elemek tevékenységének legitimizálása valóban nem helyes, de a Kárpátia szóba se hozza ezt a témát. Szívesebben hazaárulózik, ellenségezik, uszít.
Egyébként szó sincs arról, hogy a zsidó, a cigány vagy a néger bárkinek a szemében elõrébbvaló lenne. Ez egy dogma, amivel sikeresen lehet hergelni manapság a népet.

Ifjuveterán: Csak ezt nekik már nem szabad kimondaniuk. Sajnos.

Partizaninfo: Kimondják. És ki is mondhatják. Bezzeg a rendszerváltás elõtt nem akartak kimondani semmit. Ezért nem tartjuk õket hõsnek.

Ifjuveterán: Sõt, jó hírem is van számotokra. Hétvégén Kárpátia-koncertre megyek, és annyira csõcselék és annyira agymosott leszek, hogy azt már elképzelni se tudjátok.Gondolok majd Kádár elvtársra is, amikor azt a sort énekeljük, hogy "gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat".

Partizaninfo: Hogy te mikor, kire gondolsz, az a magánügyed. Ezzel mindenesetre nem leszel magyarabb. Ahhoz több kell Adamka, mint részegen fejet rázni a Kárpátia koncerten. Egyébként, ami a "gyilkos" szót illeti: senkiben nincs annyi gyilkos ösztön és vérszomj, mint amennyi bennetek, "nemzeti radikálisokban".

Ifjuveterán: Arra azért válaszoljatok nekem, mit kéne hallgatnunk, hogy ne legyünk agymosottak, mert hogy szerintetek nem azt, ami a hazánkról szól, az is biztos.

Partizaninfo: Azt hallgatsz, amit akarsz, csak vedd tudomásul, hogy más is! A Kárpátia pedig nem a hazánkról szól, hanem a szomszéd népek elleni gyûlöletrõl, a kirekesztésre való szításról, a hallgatók hergelésérõl (lásd Solymosi Eszter, elcsépelt 120 évvel ezelõtti "történetét"!).

Ifjuveterán: Egyetértek abban, hogy a zsidó nem tehet arról, hogy zsidó. Arról viszont, a magyar zsidó tehet, hogy a saját népét utálja.

Partizaninfo: Miféle általánosítás ez? Mi az, hogy "a saját népét utálja"? Látod mire képes a propaganda? Ilyen kárt okoz a fejekben a Kárpátia...

Ifjuveterán: De szép szó ez a "magyarkodtok"... Az õsmagyar szittyák szerintem sírva
röhögnének rajtatok. Másfelõl rajtam hiába is nevetnétek ugyanis én nem angol márkákban
"magyarkodok", hanem vagy kárpátiás pólóban vagy éppen Igazságot Magyarországnak
feliratúban.

Partizaninfo: Senkit nem érdekel a pólód.

Ifjuveterán: Még jó, hogy annak nevezem az MSZP-t, aminek akarom. Az viszont kurvára nem tud lekötni, hogy a jobboldali politikusok közül ki volt KISZes és ki nem. Ugyanis
õk is olyan rohadékok, mint a másik oldal. Itt most nem a FIDESZT akarom védeni, nem áll szándékomban, de azt magyarázzátok
el nekem, legyetek olyan kedvesek, 1998 és 2002 között miért nem történek meg
olyan események, mint ami 2006-ban és most 2007 márciusában történt? Amúgy titeket nem háborított fel az öszödi beszéd? Nem volt bennetek düh és felháborodás, ami végül kitört sok ezer emberbõl?

partizaninfo: Visszakérdezek: A rendszerváltás elõtti utolsó 34 évben miért nem történtek olyan események, mint ami 2006 õszén és 2007 márciusában történtek?Az öszödi beszéd csak ürügy volt a magatokfajtának a randalírozásra. 2002-ben még sehol nem volt Gyurcsány Ferenc, mikor a megvadult csõcselék megrohamozta a Lánchidat. A magával nem bíró reakciós mûmagyarok akkor vonulnak ki rombolni, amikor a háttérben mûködõ érdekkörök felhergelik õket. Az öszödi beszéd csak egy ürügy volt nektek. Nem a "csalódott" Gyurcsányra szavazók mentek ki rombolni, hanem a jobboldal "katonái".

Ifjuveterán: Ezt hogyan értettétek, hogy Horn Gyula nem kommunista? Amikor '56-ban pufajkás volt???

Partizaninfo: Úgy értettük, ahogy írva vagyon. Attól, hogy valakit 56-ban besoroztak az államvédelemhez (mert abban az idõben bizony soroztak is oda), vagy önként oda ment dolgozni, még nem azt jelenti, hogy az illetõ bármit is tudna a kommunizmusról. Tudod Ádám, a múlt rendszernek mindenki részese volt, még a jelenlegi köztársasági elnökünk is. Ha te éltél volna akkor, hidd el Kárpátia póló helyett te is az aktuális traktorgyári munkahelyed pólóját hordtad volna. Besorozásod idején, pedig te is vöröscsillagos sapkában tisztelegtél volna.

Ifjuveterán: Meg mit is mondott? Valami olyasmit, hogy nem bánta meg hogy emberek közé lõtt? Ember az ilyen, aki a saját népe közé lövet?

Partizaninfo: Nem mondott ilyet. Ez már csak a ti hisztériátok szüleménye. Horn egyébként abban az idõben az akkori alkotmányos rendet védte. Egyetlen állam sem engedi sehol a világon, hogy felfegyverzett tömeg állami objektumot foglaljon el, lõfegyverhez jusson, és kedvére koncoljon fel embereket a nyílt utcán, ahogy 56-ban történt.

Ifjuveterán: Vonatkozik ez a kérdésem a mostani magyar rendõrökre is.

Partizaninfo: A mostani magyar rendõrök nem lõttek sem a nép, sem a rájuk támadó csürhe közé, bármennyire is jól hangzik ez a hazugság, melynek egyetlen célja a gyûlölet szítása.

Ifjuveterán: Meg milyen ember az, aki részegen megy el a saját születésnapi bulijára?

Partizaninfo: Átlagos. Azért visszakérdezek: ti nagymagyarok, ti nem szoktatok lerészegedni a "nemzetmentõ" koncertjeiteken ugrálva? Még az olaszliszkai megemlékezésetek is inkább a hányásról szólt, mint a meglincselt tanárról...

Ifjuveterán: És az milyen magyar ember, aki eladta a nemzeti vagyont külföldi kézbe??

Partizaninfo: Jó kérdés. A magyar nemzeti vagyon kiárusítása a rendszerváltás után vette kezdetét és a mai napig tart. (Az árulónak titulált Kádár idején nem adtak el egyetlen magyar üzemet sem.) Érdekes, hogy az MDF és a Fidesz ideje alatt ezen egyik hazafi sem volt felháborodva. Ideje lenne már észrevennetek, hogy bizonyos hataloméhes politikai körök az orrotoknál fogva vezetnek és olyan dolgokkal hergelnek most, melyekkel korábban bármikor, bárki elõállhatott volna...

Ifjuveterán: Na úgy látom Kádár mellett rá is gondolni fogok annál a bizonyos számnál.

Partizaninfo: Meg gondolhatsz még több száz másikra is. A baj, hogy senkit nem érdekel.

Ifjuveterán: Van még itt még egy fontos dolog. A megszállás témája. Nézzük csak, a németek
itt voltak talán 5 évig, jó legyen 6 (ha tévedek, akkor bocs).

Partizaninfo: A náci csapatok 1944 márciusától 1945 áprilisáig (1 év) voltak itt, de csak azért, mert a szövetséges erõk hazavágták õket. Fenti mondatodból kiderült, hogy a legalapvetõbb szinten sem ismered a történelmet. Az ilyen embereket a legkönnyebb az orruknál fogva vezetni és ezt ki is használják.

Ifjuveterán: A szovjetek meddig voltak itt? 45 évig, úgy hogy nem kíméltek senkit, nem faji
alapon vitték az embereket a gulag táborokba.

Partizaninfo: Ismét történelmi tévedés! A szovjet csapatok 56-ban vonultak be megszállni, miután Kádár János behívta õket. A gulágra közvetlenül a háború végén került csak sor, miután a magyar honvédség hadüzenet nélkül, jóvátehetetlen pusztítást végzett Oroszországban. Falvakat gyújtott fel, városokat rombolt, embereket akasztott a nácik cinkosaként.
Ha az 1956 és a rendszerváltás között eltelt 34 évben valóban "senkit nem kíméltek" volna, ahogy fogalmazol, akkor ma nem lenne élõ ember hazánkban. Tudod, nem véletlenül voltunk a "legvidámabb barakk".

Ifjuveterán: A németek legalább válogattak. Õk csak a zsidót vitték, aminek ugye a fele nem is igaz. Gondolok itt a gázkamrákra és egyéb ínyencségekre.

Partizaninfo: Válogattak. Sõt, a zsidókon kívül elvitték a nemzeti vagyonunkat, a teljes nemzeti aranykészletünket, fényes nappal, járókelôkkel együtt felrobbantották hídjainkat. A holokauszt megtörténtét meg kár tagadni. Tudod egy olyan suhanc szájából, aki annyit sem tud a történelemrõl, hogy mettõl-meddig tartott a német megszállás, felesleges elvárni, hogy megfelelõ tények birtokában legyen a holokauszttal kapcsolatban. Ha másnak nem hiszel, legalább a Mein kampf-ot, vagy Hitler asztali beszélgetéseit, Himmler, Goering, vagy Goebbels személyes naplóbejegyzéseit olvasd el! Hidd el, õk nem tagadták a népírtást.

Ifjuveterán: Akkor itt adódik egy kérdés. Kik voltak az igazi megszállók?

Partizaninfo: Mindkét oldal megszálló volt. És? Miért kell ezért 2007-ben kõvel dobálózni? Túl kéne ezen lépni.

Ifjuveterán: Merthogy nem lett
felszabadítva senki, az is biztos.

Partizaninfo: 1945-ben a vörös hadsereg felszabadította hazánkat a német megszállás alól. Az akkori lakosság többségének megváltás volt ez. Érdekesség csak neked: az USA csapatai a mai napig megszállás alatt tartják pl. Németországot. Õk még nem vonultak ki.

Ifjuveterán: A nácik nem vették el a dédnagyanyámtól a földet. A komcsik igen, úgy hogy egy
fillért nem fizettek neki.
Tehát itt van az irántuk érzett gyûlöletem egyik oka.

Partizaninfo: Minden kulákgyerek így érez... De mi köze van ehhez a kapitalista Mszp-nek?

Ifjuveterán: Ja igen, az örök klasszikus, a Kuruc.info. Azon már elmorfondíroztatok, hogy ha õk bûnözõk, mert kiadják, szerintetek ártatlan emberek adatait, akkor ti is azok vagytok? Mert ti is kiadjátok az adatokat, ugyanúgy személységi jogokat sértve. Tehát ha szerintetek a börtön várja õket, akkor megnyugodhattok, mert titeket is.

Partizaninfo: Sajnos felderítettség hiánya miatt egyelõre nem várja Molnár Balázst, Kürk Rolandot, Csobay Noémit, Budaházyt, meg a többi kucug bûnözõt börtön. Egyébként a partizaninfo -elvei miatt-huszad annyi adatot nem tett közzé, mint a kurucbanda. A Partizaninfo csak az adatokat közzétevõk elérhetõségét tálalja.

Ifjuveterán: És itt tennék fel egy újabb kérdést. A ti magyarságotok miben merül ki? Abban, hogy dobáljátok a szart a nemzeti oldalra?

Partizaninfo: Abban, hogy nem rombolunk, nem uszítunk a szomszéd népek ellen, nem gyalázzuk és dobáljuk rendõreinket, nem gyújtjuk fel fõvárosunkat, ezzel szemben adót fizetünk, Magyarországon dolgozunk (nem Németországban), ismerjük a magyar történelmet, tiszteletben tartjuk a magyar törvényeket.

Ifjuveterán: Mert ha igen, akkor jobb ha minél hamarabb eltûntök.

Partizaninfo: Amíg ti vagytok, addig mi is leszünk!

Ifjuveterán: Ezt a sort hogy gondoltátok abban a bizonyos átköltött versben?:
"S rendõrt rugdos, ha az alulmarad."
Ezt honnan vettétek, mikor ilyen se 2006-ba se márciusban nem történt.

Partizaninfo: Hiába hazudjátok le a tényeket. Csak szeptember 18-án több, mint 165 rendõr sérült meg. Közzétett videofelvételek tanuskodnak a földre került rendõrök rugdosásáról. Ez a ti szégyenetek. Aznap éles lövedéket érdemeltetek volna!

Ifjuveterán: Meg ezt is:
"Az ellenzék most nem ugyanezt tenné."
Az a baj, hogy az ellenzék sose csinált ilyen csomagot, mint ez a rohadék, ha csinált is, akkor se ekkorát, jelenleg meg semmit nem csinál ...

Partizaninfo: Csinált, csak nem nevezték csomagnak.

Ifjuveterán: Legutoljára pedig az maradt, hogy elég rendesen megsértettétek a személységi
jogaimat. Ugyanis nem adtam engedélyt arra, hogy közzétegyétek a nevemet és az
e-mail címemet, meg arra se, hogy azt közöljétek, hogy fiatalkorú vagyok-e vagy
sem. Meg amúgyis mi, fiatalkorúak vagyunk a jövõ, nem ti.

Partizaninfo: Nevedet vállaltad, mikor írtál nekünk. Korod senki elött nem kétséges, aki elolvassa írásodat. Egyébként mi ez ahhoz képest, amit a kucuginfo mûvel... A nyomukba sem érünk...

Balogi Ádámnak felhívjuk a figyelmét -mivel kényes személyiségi jogaira-, hogy az ifjuveteran@citromail.hu-t beírva az iwiw keresőbe, a rendszer bárki elé odatárja adatlapját fényképével együtt... Nagy könnyelműség!