Partizaninfo a Hírtv-ben:

"Kedves szerkesztők!

elöször is gratulálni szeretnék az oldalhoz, rég vártam már egy ilyenre. sajnos csak ma tudtam meg, hogy egyáltalán léteztek, és ez is egy aranyos történet.

az elsö, ha felébredek, egy kávé és bekapcs a gépet, lássuk mi ti is ír a hogyishijják. elkezdem végignézni a netet! általában a hazug, uszító oldalakkal kezdem, így ma is a rémhírtv-re klikkkeltem elsönek, s lám ott is volt nagy örömömre az ingyenreklám.
benne voltatok a 9 órás hírekben ahol, közölték, egyenlöre teljesen normális hangnemben és tárgyilagosan az oldal céljait, bár a megjegyzés, hogy személyi jogokat sértetek a személyes adatok nyilvánosságra hozásával, nem nagyon tetszett, dehát demokrácia van. :-)))kérdem én, milyen jogok járnak a csöcselék hazaárulóknak? elöször a kötellességeiket teljesítsék, aztán beszélhetünk jogokról.
gratulálok a munkátokhoz. és mindaddig, amíg a mocskolódó olvasói levelek zömét kapjátok, biztosak lehettek benne, hogy a jó úton jártok!
minden tölem telhetöt meg fogok tenni, hogy barátaim ismeröseim is minnél hamarabb megismerjék az oldalt.
nagyon ideje volt már egy ilyen önvédelmi célú oldalnak!
tartsátok magatokat az elveitekhez és ne alacsonyodjatok le a salak csöcselék szintjére!

üdvözlettel: Gábor"

Íme a cikk:

2007-08-27 09:16 Kuruc.info-ellenes honlap indult
Kurucwanted néven indítottak ismeretlenek internetes honlapot. Állításuk szerint, tiltakozásul a kuruc.info működése és módszerei ellen.

A kurucvadászok honlapjukon - feltehetően személyiségi jogokat sértő módon - a kuruc.info szerkesztőinek névsorát és személyes adatait, így lakcímeiket, telefonszámaikat hozták nyilvánosságra. A honlaphoz tartozó aloldalon közlik a szélsőjobboldali mozgalmaknak tartott szervezetek aktivistáinak fotóját és névsorát is. Állításuk szerint portáljuk nem más, mint önvédelmi reakció. Mint ismert: Gyurcsány Ferenc múlt héten arra utasította igazságügyi miniszterét, tárja a kabinet elé, milyen jogi eszközökkel tudnák betiltani a kuruc.infót, amely szerinte, a gyűlölet ideológiájával fertőzi meg az embereket. A kurucvadászok által indított ellen honlapról, elsőként a Népszava adott hírt.