2007. március 7.

Olvasói levél:

"Kialtvany a mimoza lelkuletu szelsojobbosokhoz A baranyborbe bujt farkasokhoz, akik nem nacik, de mindenkit gyulolnek, aki nem azt mondja, amit ok hallani szeretnenek, vagyis nem a gyulolet beszedet ontja magabol !

1./ Mindig az kiabal, akinek a haza eg. Vagyis a nacik, a szelsosegesek, akik megolnek a zsidokat, ciganyokat, kommunistakat..... Ok teljesen artatlanok?

2./ Mindig a masikra mutogatnak, ez mar egy regi jol bevalt naci modszer. Mindig a masik a hibas, a sajat tehetelensegukert, a masik, akinek mas a vallasa, mas a bore szine, vagy eppen mas nemzethez tartozik..... ha most pl. ezt megneznenk, egy teljesen nevetseges szituacio adodik az elmebajos naci, nacionalista ideologia szerint. Megpedig : a nemet naci azt hirdeti, hogy o a kivalasztott arja faj, a magyar azt hirdeti, hogy o az. Az orosz szinten azt hirdeti, hogy toluk is eloroztak a volt teruleteiket es ok a kivalasztottak...... es ez igy mehet a vegtelensegig... Nekem mar reg volt egy otletem, hogy ezt a sok allatot ossze kellene egy szigeten gyujteni, es ott dontsek el egymas kozott egymast legyilkolgatva hogy ki az arja faj.... Szerintem ez lenne a legmegfelelobb megoldas, igy egy csapasra minden nemzet megszabadulna a kartevoitol!!!

3./ Ezek utan meg van pofajuk a nyilas buziknak azt allitani rolunk, hogy mi gyulolkodunk es frocsogunk. Elnezest, most ezt csak azert irtam le, mert rajottem, hogy az allatot is csak ugy lehet megszeliditeni, hogy allati nyelven kell hozza beszelni, mivel csak azt fogja fel abba a kicsi allati fejeben! Tehat visszaterve az elozoekhez egy tisztesseges magyar ember nem ugy szelektalja a honfitarsait, hogy milyen szarmazasu, milyen nemzetbol valo, milyen vallsu... Ezt csak a NYILASOK CSINALJAK! Tehat egyertelmu ki frocsog es ki gyulolkodik! Termeszetesen nem lehet csodalkozni ezen, mivel a nacionalizmus, nacizmus egy ordogi, satani tan, amely arra hivatott, hogy kiirtsa az emberiseget, mint mar lathattuk is ezt a mult szazadban! Vagyis a nacionalista, naci tanok megmetelyezik a nemzetet, ezert tuzzel-vassal ki kell azt irtani, ha azt akarjuk, hogy igazi demokraciaban elhessunk!

4./ 1956-ban elobujtak a rejtekhelyeirol, kijottek a bortonokbol, hazajottek az emigraciokbol es a koztorvenyes bunozokkel osszealva megalakitottak tobb ugynevezett nepfelkelo alakulatot. Tobbek kozott a Corvin-koziek egy resze is ilyen volt, nem veletlenul nem tudtak Pongratz G. es Maleter P. megegyezni/mellekesen Pongratz apja is vasgardista, roman nyilas volt 1940-ben Szamosujvar polgarmestere, igy az alma nem esett messze a fajatol! / Vagyis summa-summarum az ugynevezett nepfelkelok bizonyos hanyada, nem is keves koztorvenyes bunozo es nyilas volt, igy nem is lehet mostmar csodalkozni azon, hogy embereket meglincseltek... Volt, akit a labanal fogva akasztottak fel es a szivet meg elve kivagtak... Ezek voltak az ugymond szabadsagharcosok, akik most a legjobban verik a melluket, mert ez mindig igy szokott lenni, nincs uj a nap alatt. Most is az dongeti a mellet, hogy mekkora magyar, aki le kivanja gyilkolni nepe egy reszet, csak azert, mert maskent gondolkodik, vagy mas szarmazasu. Hat ok ilyenek, ezert nem is csodalkozhatunk azon, ami napjainkban tortenik, mert csak onmagukat hozzak ujra. Elnezest kerek az igazi szabadsagharcosoktol, habar sokat ismerek kozuluk es azok altalaban mindig csendben is vannak. Ezenkivul a renedszervaltas utan nemelyek eltuntettek azokat a dokumentumokat, kepeket, filmeket, irasokat, amelyek tanusitjak azokat, amit most leirtam, de ha valaki veszi a faradtsagot maganak es utana nez a leveltarban, konnyu szerrel megtalalja, hogy egyaltalan nem az tortent 1956-ban amirol most regelnek egyesek. Tiszta vizet kellene vegre onteni a poharba, hogy nem csak szabdsagharcosok voltak a felkelok kozott, hanem koztorvenyes bunozok es nyilasok is, ugyanugy mint napjainkban.
En megtettem es utananeztem sok dolognak es sokmindent talaltam, amivel ala is tudom tamasztani azt, amit leirtam, hogy az egesz 1956-os sztory, ugy hamis, ahogy van, az 56-os Intezettel es a Terror Hazaval egyetemben.

5./ A Koztarsasag teri es a Radional tortent verengzeseket ezek az ugymond szabadsagharcosok csinaltak. A Koztarsasag-teren nem tortent volna semmi, ha nem kezdik leodosni az artatlan kiskatonakat. Mert itt, ahogy olvastam az egyik idiota azt irta, hogy nem kellet volna bevonulnia a kiskatonanak, most ennek itt megvalaszolnek: Te barom nyilas, ha nem vonul be hadbirosag ele allitjak ezt neked is tudnod kell, mint regi pribeknk! Vagyis pontosabban valamelyik orult elterjesztette, hogy a parthaz alatt katakombak vannak es ott rabok tizezrei vannak... Szoval ezt hasznaltak fel oknak, hogy betorjenek a parthazba, es kivonszoljak azokat a katonakat, akik ott vagy hadtap-szolgalatra vagy irodai szolgalatra voltak odarendelve, veletlenul pont AVH-s uniformisban, de semmit nem vetettek senkinek, csak azt, hogy ez a munder volt rajtuk. Termeszetesen a nyilas csurhe nekik esett es agyonverte oket, pedig legtobbjuknel meg fegyver sem volt. Ebben a hosi szabadsagharcban vett reszt sok kesobbi buszke szabadsagharcos, tobbek kozot Wittner Maria is. De, mint ontudatos hazafi, mivel tudta, ha hiv a haza, akkor ott kell rogton lennie egy igaz magyar embernek es, ahogy csak bir ugy rugdossa es kovel botokkal es egyebb targyakkal veri agyon a nemzet ellensegeit, akik aznap a babgulyast foztek volna, az igaz a gulyasagyuba. Jelenlegi kutatasaim eredmenyekeppen, nagy a valoszinusege annak is, bar meg nem biztos, hogy az 56-os Kossuth teri verengzest, amikor is a tomegbe es az orosz katonakra lottek a Foldmuvelesi Miniszterium tetejerol ugyan ezek a szemelyek vagyis a nyilas provokatorok kovettek el.

6./ Ilyen elozmenyek utan, most az igazi mestereikrol nem is ejtettem szot. Szalasi nemzetvezeto testverrol es a tobbiekrol, akik hoseink titolt peldakepei, hogyan lehet minnel tobb embert kiirtani minnel kevesebb ido alatt... Ez sajnos napjainkban sem valtozott, ugyanezek, vagy ugyanezeknek utodai, jelentek meg az utcakon, a Kurucinfo nevu, es egyebb mas nevezetu ocsmanysagokon, csak most hzai szinekbe bujva. Ezert nem szabad csodalkozni azon, hogy ezek csak az allando gyuloletre uszitanak es a gyilkos emberi osztonoket gerjesztik fel tobbek kozott egy nagy parlamenti part segitsegevel is. NINCS UJ A NAP ALATT, es ezt az emberek tobbsege tudja is. Ezert nem szabad megengedni, hogy egy agressziv, naci kissebbseg megzsarolhassa az orszagunkat es a mindenori kormanyt ! FEL KELL LEPNUNK KEMENYEN A SZELSOSEGESEKKEL AZ UJ-NACIKKAL SZEMBEN ES AZ AZOKKAL KOLLABORALO POLITIKUSOKKAL SZEMBEN IS ! ANTIFASISZTAK ES BEKES EMBEREK KESZULJETEK, HOGY HA KELL, LEPHESSUNK!

Bela K. Nemzetkozi Antifasiszta Koalicio elonoke es az UNATCO titkara