2007. március 16.

Olvasó:

"Csak nem bírtak magukkal a rohadt szittyák! Természetesen ismét az árpád-sáv alatt volt a gyújtogatás. De ha valaki a szájára meri venni ezt a szélsőségek által elbitorolt jelképet, akkor egyből rinyálnak. 25 milliós kárt okoztak nekünk ezek a rohadt huligán tetvek. Le a kalappal a rendőrök előtt, hogy senki nem vesztette el a fejét.
Remélem Budaházit végre diliházba zárják. A rohadt futballhuligánjait pedig egyesével kéne elkapdosni. Érdekes, amikor nincsnek százan, akkor lapítanak, mint xxx a fűben! Rohadt gyújtogató banda!
Mikor lesz már vége ennek? Meddig tűrjük még, hogy néhány 20 éves huligán befolyásolja az ország nyugalmát? Minden normális országban megoldanák, hogy az ilyen együttélésre alakalmatlan tetvek eltűnjenek. Ki kéne menni mindegyikhez egy autóval, begyűjteni őket, és egy éjszaka alatt elásni őket valahol a pusztában. Nem kéne hozzájuk bíróság. Akkor aztán ávósozhatnána. Mindenki csak jól járna. A 25 milliós kárt egészségügyre, gyerekekre, oktatásra, közlekedésre, nyugdíjasokra is lehetett volna fordítani.
Jó ez az oldal. gen! Csak így tovább! És ne sajnáljátok a férgeket!
Ja! Csak miattuk, ezek miatt az árpádsávos huligánok miatt nem voltam hajlandó idén kokárdát hordani!
Ferenc"