1. Ezt a levelet egy magát "Magyarok istenének" nevező olvasónktól kaptuk a 213.253.195.163 IP címről:

"Ilyen oldalt csak bolsevikoktól lehet elvárni !A bolsevik szó jelentése homo bestialis tehát emberállat ! Ugy gondolom ,hogy eszmétek,ideológiátok magyartalan és az emberállat vagy emberállatok kifelyezés helytálló ! Tudod kábszeres vannak nálad inteligensebb emberek ! Neked már gyógyszerre sincs szükséget mert te akkora agymosott barom vagy ,hogy kedves jó anyád már százszor megbánta ,hogy egy ilyen idiótát hozott erre a világra !"
Partizaninfo: A Bolsevik szó jelentése "Többségi". Vagyis akik a többség érdekeit képviselik... Csak érdekesség képpen...

2. Ezt az üzenetet, pedig a 84.0.161.82 IP címről küldte egy "igaz hazafi" a zsidok@vagytok.il e-mailról:

"Ki lesztek irtva. mind"

Partizaninfo: Ismét elégedettséggel tölt el bennünket, hogy az Igazkuruc Partzaninfoja láthatóan csak a nyilasszimpatizáns bűnözőknek az érdekeit sérti...
Megjegyezzük, ezt az üzenetet a wanted.freemail.hu réges régen nem frissített blog kommentjébe kaptuk, amely jelenleg, március 6-án, egyedül csak a Nemzetőr honlapjáról érhető el!!!

3. És végül egy más hangnemű üzenet:

"Helló! vicces az oldal, ilyen helyzetben szvsz az egyetlen megoldás a humorizálás és az ironia. Ezeket a szálasi-fanokat meg üsse meg a guta.Na, csak annyit akartam, hogy valszeg ezek a tolvajok, gyújtogatók és egyéb bünözők ki fogják találni, hogy "megsértitek" a "jogaikat"(...). Sok sikert, hajrá valódi Magyarország!