Szó szerinti olvasói levél, kérésnek megfelelő válaszokkal:


Olvasó: Tisztelt Szerkesztõség! Gondoltam leírom pár sorban a véleményemet az oldalukról. Mindenek elõtt a legalján akad meg az ember szeme, ahol 56-al kapcsolatban írják, hogy hogyan lincseltek a forradalmárok. Ezzel kapcsolatban a következõket jó tudni:A tömeg azután lincselt, hogy ezek az ÁVH-s katonák (nem volt kötelezõ bevonulni, és köztudott volt róluk, hogy a többségük magyar zsidókból állt, akik a nyilasokon akartak bosszút állni) teszem azt szitává lõttek egy gyermeket, aki mellett az édesapja állt.Gondoljanak csak bele. Egy elnyomó rendszer, napi rendszereséggel vittek el embereket, csak azért, mert nem úgy szólt, ahogy tetszett nekik. Ez ellen a rendszer ellen fellázadtak, majd kivonultak tüntetni. És ezért, hálából a rendszer szitává lõtte õket.Igen, a gyilkosság, és a lincselés embertelen tett. De talán az segít kicsit megérteni a dolgot, hogyha az ember beleéli magát annak az apának a helyzetébe, aki mellõl a fiának a fejét szétloccsantotta egy pártkatona. Amikor azt kell látnia, hogy barátai, családtagjai hullnak a porba, mint egy homokzsák. Csak azért, mert egy rendszer - hasonló hangnemben, ahogy Önök is teszik - uszította az ÁVH-s katonákat, hogy így nyilas, úgy nyilas, így náci, úgy náci.

Igazkuruc Partzaninfo: Az AVH-ba sorkatonákat is soroztak. Ez tény. Nézzen utána! Az ártatlan "gyermek agyonlövése" az Ön feltevése. Bár természetesen nem volt kizárt egy különösen védett (Államvédelmi Hatóság) objektum fegyveres (!) megrohamozása miatt elrendelt sortűz során. Ha azonban Ön megbocsáthatónak tartja az érzelmi alapú bosszúkat, akkor valószínűleg egy rossz szót sem emelt még a többszáz rendőr szeptember 18-i sérülését követő egyes őszi, rendőri túlkapások ellen sem... Igaz?
Az egyes kommunista érzelmű magánszemélyek felkötése és kivégzése eltervezett, egyidőben lezajlott művelet volt 1956-ban. Az azt megelőző vérszomjas hangulat kísértetisen hasonlított a 2006-os őszi zavargások során tapasztalt hangulathoz.
Mi, senkinek a kivégzésére nem uszítunk. Keverni tetszik másik oldallal.

Olvasó: Kérdem én: Azokról a zsidókról miért nem írnak, akik ugyanúgy fegyvert ragadtak, és harcoltak az elnyomó rendszer ellen? Nem azért írom most ilyen sûrûn a zsidó szót, mert antiszemita lennék - mert mostanában ezt is le kell szögezni -, hanem azért, mert Önök leginkább ezen "lovagolnak".Attól tartok, hogy kissé nagyon egyoldalúan látják a dolgokat, és ez szomorú.

Igakuruc Partizaninfo: Mi nem származás alapon minősítjük az embereket. Az általunk bűnözőknek nyilvánított személyek között is lehetnek zsidók, sőt cigány származásúak láthatóan vannak is. Mi nem foglalkozunk származási, faji, vallási hovatartozással. Ezt meghagyjuk Önnek.

Olvasó: Semmivel sem különbek a kurucinfonál. Sõt, bizonyos tekintetben még rosszabbak is. Önök talán annyiban jobbak, hogy szólítanak arra, hogy vonuljanak utcára rendõrt verni.

Igazkuruc Partizaninfo: Valamit el tetszett írni. Fenti mondatai nem értelmezhetőek.

Olvasó: Apropó rendõrség:Azzal ugye tisztában vannak, hogy az Önök által védett rendszer beáldozta a rendõröket az MTV székházánál? Mert a mellék utcákban több, mint 200 rendõr várakozott, tettre készen. De nem kaptak parancsot. Hogy miért? Mert akkor a rendõröket nem tudják kellõen felhergelni, és a randalírozókat kellõen felbátorítani. Tudják, amikor egy huszonéves forma rendõr a rádióban az életéért kiállt, és nem tudnak tenni, mert nincs egy rohadt parancs, az nagyon rossz érzés. És igen, ez a rendszer, ez a kormánynak nevezett csürhe banda megtette ezt. Hajlandóak voltak õket feláldozni, hogy aztán a szélsõjobbot szitává lövethessék, a többség támogatásával.

Igazkuruc Partizaninfo: Ismerjük az MTV székháznál történt események teljes részleteit. Ha Ön is ismerné, nem állítaná ezt a szélsőjobboldalnak, sőt a jobboldali ellenzéknek politikai okokból kedvező, ám bizonyítatlan verziót. A sérült rendőri állomány felmentésére több kísérlet is történt, azonban a nagy tömeg miatt nem fért az erősítő egység a bejárathoz, csak jóval később, mikor újabb egységek érkeztek az életveszélyben lévő rendőrök kimentésére.

Olvasó: Ja, és még egy utolsó gondolat az antiszemitizmusról: Nem a miatt kell sírni, hogy van, hanem megtalálni azt a góc pontot, ami miatt kialakulhat.

Igazkuruc Partizaninfo: Mi nem sírtunk az antiszemitizmus miatt. Mi a hazánkat fenyegető szélsőséges nézetek összesége, a polgárháborós uszítás ellen emelünk szót, könnycseppek nélkül.
Ami a gócpontot illeti: az antiszemitizmus ott erősödik, ahol gerjesztik. A sokat szidott rendszerváltás előtti 40 évben, az antiszemitizmus semmilyen nyoma nem volt tapasztalható.

Olvasó: Úgy gondoltam segítek Önöknek ebben:- A zsidók mindenbe beleszólnak, ami az országot illeti- Mindent megtiltanak, betiltanak-

Igazkuruc Partzaninfo: Nem gondoljuk, hogy a "beleszólás, megtiltás, betiltás" intézménye származásfüggő lenne...
Egyébként: Inforációnk szerint a -véleményünk szerint is károsan- liberális (a nemzeti oldal szerint zsidó tömörülésű) SZDSZ van a jobboldal által azzal vádolva, hogy engedékeny politikája károsan hat a nemzeti, konzervatív értékekre. (Gondoljunk a kötelező hadkötelezettség eltörlésére, a drogtörvény liberalizálására, a 14-18 éves modellt ábrázoló pornográf képek birtoklásával kapcsolatos törvényi enyhítésekre...stb)
Nem értjük, milyen "mindent megtiltanak" tulajdonságra tetszik gondolni.

Olvasó: Ha valaki nem ért velük (zsidókkal) egyet, az antiszemita, nyilas, fasiszta, rasszista, szálasista, horthysta (amit nem értek miért, hisz õ felismerte a hibáját, és kiugrott a háborúból, és a késõbbiek során egy zsidó család fogadta be, de azért maguk csak ostorozzák õt is...), stb stb

Igazkuruc Partizaninfo: Horthy nem ugrott ki a háborúból, ellenben átadta a hatalmat a nyilasoknak, mikor már esélytelen volt Németország nyerése. A háborúból korábban, bármikor kiugorhatott volna, de nem tette. Ha Horthy, az akkor veszélynek kitett zsidóság védelemzője lett volna, most egyik nyíltan antiszemita szervezet (L88, Kurucinfo) sem tartaná őt hősnek és igaznak.

Olvasó: (gondolom nem kell a listát folytatnom, maguk ezt csuklóból tudják)-
Ha nemzetszínû póló, vagy karkötõ, vagy bármi nemzeti jelkép van valakin, arra rátámadnak (személyes élmény, 2-es metró)

Igazkuruc Partizaninfo: Nincs tudomásunk ilyen támadásról, ami nem zárja ki annak megtörténtét. Azonban elmondható, hogy jelenleg a magukat "nemzeti érzeműnek" kevésbé tartó személyek több támadásnak vannak kitéve. Az akasztással való fenyegetés sem a (valódi, vagy hamis) baloldal szokása, hanem pont fordítva, az akasztás és ezzel fenyegetés, a szélsőjobb szimpatizánsok elsőszámú megoldáskulcsa. Nem véletlen, hogy jelenleg a szélsőséges eszméket hangoztatók nyíltabban, bátrabban mernek megnyilvánulni, mint a "csendes többség", aki többségében inkább meg sem mer szólalni. Ön sem gondolhatja, hogy a nemzeti jelképet viselő személyek politikai okból történő utcai megtámadása jellemző volna hazánkban. Ezt még Tomcat is cáfolná...

Olvasó: Ezek csak nagyon alapvetõ dolgok, ami miatt kialakul az antiszemitizmus. Higgyék el, ha ezen változtatnának a zsidók, nem lenne semmi gond.

Igazkuruc Partzaninfo: Tolmácsoljuk nekik... Megígérjük...

Bár a hitleri zsidógyűlölet például teljesen más ürügyek miatt történt, mint amit Ön, kedves -abszolút nem antiszemita- olvasónk feljebb felsorolt...

Olvasó:
Itt is azért különbséget kell tenni zsidó és zsidó között, még mielõtt általánosítanánk. Ezek leginkább a vezetõ beosztású zsidókra illik, az egyszerû, vallásos zsidóval nincsen semmi gond.

Igazkuruc Partzaninfo: Ez megnyugtató...

Olvasó: Egyet kérek Önöktõl: Ha írnak valamit, arról elõtt tájékozódjanak, mert a tájékozatlanság mellett többnyire a gyülölettõl fröcsögést lehet kiolvasni írásaikból.

Igazkuruc Partizaninfo: Tájékozatlannak azt tartható, aki kommunistázik és ávósozik egy olyan NATO országban a XXI. században, amely jelenleg az USA és az összes nyugati tőkés ország szövetségese, és olaj-háborúban is vele együtt résztvevő fegyverhordozója...
Tájékozatlannak az tartható, aki nincs tisztában történelmi alapfogalmakkal...
Aki nem ismeri a sokat hangoztatot ÁVH -hivatásos mellett-sorállományú voltát...
Aki nem tudja, hogy az AVO-t 1956-ban feloszlatták...
Az is tájékozatlannak tartható, aki elhiszi, hogy az emberi negatív tulajdonságok csupán származásfüggőek.

Ami a fröcsögést illeti:
A megújult Igazkuruc Partizaninfo -a Kurucinfo nyilasportálnak tükröt mutató kurucwanted oldalát leszámítva- mentes a fröcsögéstől. Látná a szélsőjobboldali portálok hangnemét...! Nem javasoljuk az Ön érzékeny -antiszemitizmustól mentes- lelkének...

Olvasó: Ezt az email címet a levél elküldése után törlöm, elõvigyázatosságból. Nevemet szándékosan nem tüntetem fel.

Igazkuruc Partzaninfo: Ön ezáltal most megmenekült...
Ugye nem gondolta komolyan, hogy nyomozni fogunk Ön után??? Várakozásával ellentétben, mi nem szándékozzuk felkeresni Önt, sőt felakasztással sem fenyegetjük. Ellenben, az Igazkuruc Partzaninfo tagjai után komoly erőkkel "nyomoznak" jelenleg is az Ön által -ezek szerint- alig ismert, magát "nemzeti"-nek hazudó tömörülés nem túl radikális csoportjai is. (Pl. IP cím azonosító programokkal, stb...)

Olvasó: Ha betennék ezt a levelet az olvasói levelek közé, és ott esetleg válaszolnának is rá, azt elõre is megköszönöm.

Igazkuruc Partzaninfo: Megtettük! Mi is köszönjük!

Olvasó: Minden jót a továbbiakban,
Egy magyar állampolgár

Igazkuruc Partzaninfo: Önnek is minden jót! Erőszakmentes tavaszt és boldogabb, gyülölettől kevésbé túlfűtött életet!
-Partzaninfo-