2007. július 20.

Pedofilkommandó levele:

"Tisztelt Partizáninfo!
Köszönjük, hogy idõt szakítottak ránk.
Éppen a google keresõjében néztük, hogy milyen reakciók vannak a pedofilkommandóra, és akkor jött be az önök oldala, az olvaso.blogspot.
Tisztelettel megjegyezném a chat.hu-s olvasójuknak, hogy mi nem buzdítunk senkit vetkõzésre,
ha gondolják ezt a Fókusz mûsorában is elmondtuk, tekintsék meg a http://pedofilkommando.blogspot.com/ -om a videót.
Amit az olvasójuk elmond az egy nagy hazugság, és amennyiben nem támasztja alá egy loggal az állításait érdemben (szerintünk)
nem is kellene foglalkozni vele.
Amennyiben van ilyen loggja, nagyon szívesen kivizsgáljuk, hogy történt tényleg olyan hogy valaki túllépte a passzív viselkedésere vonatkozó szabályunkat.
De jelzem, kezdeményezésünkre, többen elkezdek saját szakállukra dolgozni, így pl. a Kurucz.info is.
Õk is lehozták a tevékenyésünket, de amikor feltettek szdsz-ellenes plakátokat, és a rendõröket hozzájuk nem méltó módon illeték, megmondtuk, hogy el kell határolódjunk tõlük.
Ugyanis mi a rendõrõökkel együtt akaruk mûködni.
Valamint több melegszervezettel is kapcsolatban vagyunk.
Ahogy Tóta W. is elmondta , nem kell nagyon erölködni, hogy ahhoz, hogy lecsapjanak az emberre...kb. 5 perc után legalább egy ember szertett volna minket is megdugni.
Azon állításukat, hogy a kurucz.info berkeihez tartozunk, teljes mértékben elutsítjuk.
Népszerűsíteni pedig azt szeretnénk amiért harcolunk, a netes megronáts ellen valamint, hogy már az is büntethetõ legyen...
Itt nincs pártpolitikai kérdésnek helye.
Komolyan ajánlom a honlapunkon is elhelyezett Fókusz riportját.
Amennyiben úgy gondolják, (ezek után) hogy kurucz.infosok vagyunk, akkor érdemben nem szeretnén önökkel foglalkozni, mert nem ellenségeket és vitapartnereket gyûjtünk magunk köré, hanem támogatókat.
Ellenben, mint támogatót nagyon szívesen fogadjuk önöket is, mint mindekit, aki nem viszi el pártpolitikai síkra a kezdeményezést.
Véleményünk szerint, ugyanis egy MIÉPes, és szélsõségesen nacionalista szülõ gyeremeke sem érdemli meg, hogy életét tönkretegyék, vagy lelkileg káros élményeket szerezzen, de ezt nem érdemlik meg a Munkáspártot támogató, rendszerváltás elõtti eszméket valló szülõk gyermekei sem.
(Természetesen a két szélsõség között elhelyezkedõ politikai erõk szülõinek gyerekei sem érdemlik meg)
Tisztelettel: Pedofilkommandó"


Partizaninfo: Utánanézünk a dolognak. Természetesen nem fogjuk és nem foghatjuk bűnözők pártját, DE: a bizonyíték nélküli vádaskodásokat nem tartjuk helyénvalónak. A lelkes vadászat során ártatlanok is kerülhetnek kínos, megalázó helyzetbe.





Ilyen is van:

"hello partizaninfo.
jónak találom az oldalt, van értelme, van miértje, szükség van rá. következetes, logikus, a levélírókat is megfelelõ hangnemben hûtítek le. szóval ne basszátok el, csak így tovább.
zm"


Partizaninfo: Ígérjük, nem basszuk el!