2007. július 23.

Élvezetes levél fiatalkorú Balogi Ádámtól (ifjuveteran@citromail.hu):

(Mivel a levél elég hosszú, bekezdésenként reagálunk.)

Balogi Ádám: (Kurvára nem) tisztelt partizaninfo! Ötpercnyi gondlkodás után rájöttem, hogy maguk mért állítják azt, hogy kommunizmus nem is volt itt 45 évig.
Meg is mondom miért. Mert maguk rohadt mocskos kommunisták, és csak így akarják magukról lemosni a szégyent.A másik pedig rögtön a nevük. partizaninfo...
A partizán, mit tudjuk a baloldal és egész pontosan a kommunizmus úgymond
"katonája".A partizán szó eredete az olasz partigiano, ami annyit tesz: párthív. Nna
beszopták

Partizaninfo: A Partizaninfo nem a 45 évről állítja, hanem a mai Magyarországról, hogy tőkés, kapitalista berendezkedésű.
Tisztában vagyunk a partizan szó jelentésével.

Balogi Ádám: Arra adjanak nekem választ, hogy mi miért nem nevezhetjük a baloldalt fõleg az MSZP-t kommunistának, amikor tudjuk a miniszterelnökrõl, hogy KISZ-es volt. Ne akarják bemesélni nekem, hogy rendszerváltás után minden kommunista eltünt vagy átváltozott, mert ilyen nincs, kommunista az kommunista marad, lásd Horn Gyula.Meg milyen kapitalista világról meg nyugatról vakerolnak? Amikor gyurcsótány minden hétvégéjét Putyinnal tölti.Egyébként a neten sehol máshol nem találtam ilyet, hogy valaki tagadná a kommunizmust.

Partizaninfo: Annak nevezed az MSZP-t, aminek akarod, azonban tudatlanságoddal, butaságoddal magadat minősíted. A miniszterelnök Kisz-es volt, pontosan úgy, mint ahogy a jobboldali politikusok 60-70 %-a is, köztük O.V.-al az élen! Horn Gyula nem kommunista. Ha az lenne, nem asszisztált volna a nemzeti vagyon külföldi tulajdonba adásában. Ami Putyint illeti: Ő jelenleg a kapitalista berendezkedésű Orszország elnöke. Csak a nagyon buta Balogi Ádámok hiszik azt, hogy minden orosz kommunista.

Balogi Ádám: Azon meg gondolkodjanak el, hogy kiket neveznek maguk csürhének és csõcseléknek. Azokat akik egy kiszivárgott, és nem is egy nyilvánosan elmondott beszéd ellen emelték fel a szavukat, de ez magukat nem nagyon érdekli, hogy magukat is becsapták másfél két éven át.

Partizaninfo: Elgondolkodtunk. Csürhének és csőcseléknek nevezzük a hőzöngő, randalírozó, kövekkel dobáló, viselkedni nem tudó, befolyásolható, a társadalomtudományokban járatlan, emberek felakasztását kiabáló aljanépet, aki a rendszerváltás előtt a május 1-ét még lufival és vörös lobogóval ünnepelte, ma viszont másokat hazaárulózik okkal-ok nélkül.

Balogi Ádám: Lenne egy kis hozzáfûznivalóm a buzik elleni tüntetéshez is. Elõször is a Lonsdale igen, angol márka, csak másfelõl a skinheadek
tardicionális márkája is, ugyanúgy mint a Getta vagy a Dr. Martens bakancs. Ez hozzátartozik a skinhead szubkultúrához,de hát a maguk IQ-ja ehhez kevés hogy megértsék. Ennek utánna nézhetnek a wikipedia honlapján is.

Partizaninfo: Kisfiam! Amikor te még oviba jártál, mi már akkor ismertük a skinhead mozgalmat és tradícióit. Nevetünk is rajtatok, mikor külföldi felszerelésben magyarkodtok.

Balogi Ádám: A Stop! Állítsuk meg a Kuruc.info-t címû cikkhez is lenne kommentárom. A kurucok csak átírták egy zsidó "mûvésznek" a "mûvét". A "mûvész" neve eszterházy péter (direkt írtam kisbetûvel) a "mû" neve pedig Így gondozd magyarodat. Ugyanaz van benne leírva mint amit kurucék leírtak csak épp a a zsidó szó helyett magyar szó szerepel. Na erre varjanak gombot. Itt szeretném feltenni a kérdést, hogy mért a Kuruc.info-t kell megállítani. Nem a zsidókat kéne elõször?

Partizaninfo: Azért Ádámka, mert a kucuginfós bűnözők közösségellenes cselekményekre uszítanak, befolyásolni kívánják, megfélemlíteni az igazságszolgáltatást, a rendőrséget, a közélet személyiségeit. Kürk Roland, Molnár Balázs bűnözők, választhattak, hogy bűnözőkké váljanak-e, viszont a zsidók nem tehetnek arról, hogy zsidónak születtek.

Balogi Ádám: Észrevételem lenne még a szélsõség dallama címû cikkükhöz. Ha tudják baszogatni a nemzeti és a skinhead zenekarokat, akkor mért nem
baszogatják a kimondottan baloldali zenekarokat, például a Hétköznapi Csalódások nevezetû punk szennyet. Az is szélsõség, csak éppen a másik oldalról.

Partizaninfo: Amennyiben ők is hazánk békéjének ellehetetlenítésére uszítanának, őket is „baszogatnánk”, ahogy te fogalamazol.

Balogi Ádám: Meg bemásolták a Kárpátia két dalának szövegét. Mi van akkor ha a Kárpátia azt énekli meg, hogy Magyarország magyar maradjon, és ezért tegyünk, például úgy, hogy elüldözzük azokat akik nem magyarok. Nem vagyunk mi szeretetszolgálat, hogy mindenkit befogadjunk.

Partizaninfo: A „befogadásról” szó sem esik a dalokban. A Kárpátia sok-sok kifogásolható kijelentést tesz dalaiban az agymosott hallgatóinak. Gyűlöletre uszítanak, háborúra hívnak fel, nemzetárulóznak másokat, ezzel hergelve titeket, csőcseléket.

Balogi Ádám: Az Ifjú Magyarok Szövetségérõl is írtak egy cikket és elsírták milyen uszító is ez a zene meg a szövege. Felvilágosítom magukat, hogy ezek mind indulók és mind a trianon miatt keletkeztek. Akkor ezek szerint azok a magyarok is uszítottak? Nem hinném...

Partizaninfo: Igen, ők is uszítottak!

Balogi Ádám: Meg jönnek azzal, hogy szeretnék megfélemlíteni a szélsõjobboldalt.

Partizaninfo: Hol jövünk ezzel?

Balogi Ádám: Eddig nem jött be, ugyanis ha felmennek az alexa.com webhelyre (használati utasítás a kuruc.info weboldalon) és összehasonlítják a maguk látogatottságát mondjuk a Kuruc.infoéval, akkor szerintem elfogják magukat sírni,
mert a Kuruc.info-hoz képest magukat senki nem olvassa.

Partizaninfo: Az Alexa.com nem alkalmas nézettség megállapítására. Erről hungarista haverod, Blogadmin Sipos Tamás is írt blogjában július 19-én: „A Kuruc.info munkatársai nem értenek mindenhez, ez nem baj. De már megint beleestek abba a szánalomba, amibe a múltkor, amikor összerúgták a port Tomcattel (akit pedig nem bírnak, az egyből hazaáruló lesz, mint volt náluk Toroczkai is, Tomcat csak azért nem az, mert börtönben volt). Az Alexa toolbarjáról írt cikkjeik valóban nevetségesek: nem értik meg, hogy így látogatottságot nem lehet mérni, az Alexa hasznos bár, de csak a többi Alexa-felhasználó adataiból spekulál.”
Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kucuginfo azt a cikket pontosan a Partizaninfo miatt tette fel, hogy megnyugtassa beteg és pánikba esett olvasóit. (Csak nem vagyunk hiába!) Egyébként, ha már a látogatottságnál tartunk, az általatok liberálbolsevik-nek nevezett híroldalak látogatottsága magasan veri a kucuginfoét. És? Egyébként jó, ha tudod, a kucuginfo olvasóinak 70%-a ellenségesen viszonyul a szélsőjobbhoz.

Balogi Ádám: A másik! Szidják itt Kosaras Péter tanárurat, hogy SS ruha meg minden jelkép hú fúj. Akkor a másik tanár elen, mért nem emelik fel a szavukat?
Az meg a szovjet hadsereg ruháját vette fel. Na a szovjeteknek milyen hagyománya
van itt? Mert ha az SS-nek nincs maguk szerint, akkor a szovjeteknek se legyen.
Ez is az elsõ bekezdésemet támasztja alá. És a rendõrségen be volt jelentve a
hagyományõrzõ bemutató, tehát maguknak ebbe bele se szabadna kötniük.
Van is erre egy jogszabály, miszerint ha ismeretterjesztõ tudományos, mûvészeti
célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás
céljából követi el önkényuralmi jelkép hazsnálatát, az nem büntethetõ. Ennyit magukról....

Partizaninfo: Hogy mibe szabad belekötnünk, annak megválasztását hagyd meg nekünk, kedves fiatalkorú barátunk!

Balogi Ádám: Jönnek azzal, hogy amikor Toroczkai Laciék megtartották a Kezdet Napját, akkor kevesen voltak és ezért nem akartak a rendõrséggel összecsapni.
Egy baj van, Toroczkai hetekkel elõtte leszögezte, hogy semmiképpen nem csapnak
össze a rendõrséggel, akár sokan vannak akár nem.
Nna hülyegyerekek, nem tudom honnan vették, hogy a hazafiak össze akarnak csapni
a rendõrökkel.

Partizaninfo: Tényleg nem tudjuk, honnét vettük. Egy igazi hazafi sosem támadna rá saját hazája rendőreire és nem gyújtja fel saját hazáját. Ilyet csak a senkiházi csőcselék tesz.

Balogi Ádám: Mára ennyi, ha valami még eszembe jut azt is leírom...

Partizaninfo: írd, de azért az augusztusi nyelvtan-pótvizsgádra való felkészülést se hanyagold el!

Balogi Ádám: Egy magyar, aki rasszista, antiszemita, antikommunista

Partizaninfo: Nem, kedves Ádám. Te egy fogalmazni nem tudó, tapasztalatlan, tanulatlan kis huligán vagy, akinek magyarsága annyiban merül ki, hogy -mivel ide születtél- magyar személyi igazolványt adsz át megszeppent arccal a rendőrnek, amikor az elkéri.