2007. július 21.

Tamás Tiszai levele


"Végigolvastam az oldalatokat.
Az utolsó sorban "megmagyarázzátok" névtelenségeteket...
Sajnos innen is, csakúgy, mint a kuruc.info-ból a szenny ömlik, csak
ez a baloldal mocska
Nem célom védeni a L 88 csoportot, mivel gondolkodásuk távol áll
tôlem, de ott legalább a nevüket adják ahhoz a rengeteg marhasághoz,
amit kreálnak.
Hogy kinek a megbízásából dolgoztok, nem nehéz kitalálni, de
gondoljatok arra, ha majd egyszer a Ti lányotokat fogják televágni
akarata ellenére, akkor is így gondolkoztok-e egy - ma még ártatlan -
csajról, akirôl a média (Veletek együtt) már annyit hazudott, hogy
lassan kezdem azt hinni: az ominózus esetig még szûz volt..."


Partizaninfo: Kedves Tamás! Akaratod ellenére véded a L88 bűnszervezetet! Névtelenségünknek oka van. A kucuginfo bűnözői is névtelenek voltak és még van köztük néhány, aki még névtelen. (Ígérjük, mindről lerántjuk a leplet.) Ha lenne fogalmad a magyar szélsőjobboldal reakciós, agresszív, erőszakos voltáról, nem sérelmeznéd, hogy egy velük ellenséges oldal képviselői névtelenek. Feltételezem, sem a kucugnak, sem a Lelkiismeretlen88-nak nem írtál hasonló levelet és nem tájékoztattad őket "marhaságaikról"... Miért nem?
Hogy kinek a megbízásából dolgozunk, nem nehéz kitalálni -fogalmazol. Ez egy érdekes kijelentés. Adott esetben azért oszd meg velünk is, mit találtál ki, ígérjük kitesszük ide.
Ami a lányaink "televágását" illeti, megyőződésünk -és 100%-ig biztos-, hogy Elter Zsanett hazudik, őt nem erőszakolták meg a megvádolt rendőrök.
Ami a gondolatokat illeti: Viszont, ha a te autódat gyújtják fel a történelmi árpádsávosok, ha a te testvéreidet, rokonaidat, gyerekeidet dobálják macskakövekkel a hős futballhuligánok, ha téged, vagy szeretteidet jelenti fel hamisan vádolva egy romlott nő, vajon akkor is tartod-e a véleményedet...?
A dogmákkal és közhelyekkel tele a padlás...