2007. július 09.
NyilaSS ismét tollat ragadott:
"Üdv.Kezdjük a végérõl:Az SS a náci párt fegyveres alakulata volt Németországban. Csak amit kevesentudnak, hogy európaszerte szerveztek kis SS alakulatokat a helyi nemzetiszocialista erõkbõl. Az SS fajvédõ, katonai jellegére utalva és a velük szembenitiszteletem jeléül használom ezt a nevet.És ha a német, vagy magyar érdekeket nézzük az SS-el kapcsolatban, akkor csakannyit tudok mondani, hogy SS-Hunyadi hadosztály. A gyilkosságok említése végett: Ha jól tudom a partizánok fõleg kommunistákvoltak, akik a kommunista hazájukért aggódtak. Most hol van az igazság? 100ezeremberrõl beszélünk? Mert a kommunizmus áldozatai nem 100ezres, hanem 10milliósmércével mérhetõek. Egészen 100millióig.Hazánk vagyona: Hazánk vagyona nem a pénzben, vagy aranyban áll. Például ottvannak a szép épületek, amit az angolszász légiterorristák és a vörös hadseregigen nagy elõszeretettel bombázott, vagy lõtt porrá. Viszont hazánk vagyonánaktekinthetõ a Vajdaság, amely a világ legjobb termõtalajával rendelkezik.Hoppá... Azt elvették Trianon idején. Kinek volt a legelszántabb reviziósszándéka Trianon óta? A Nyilaskeresztes Pártnak és Hungarista Mozgalomnak.Sólásszabadság: Van szólásszabadság, mert ez tény, de csak interneten ésálnéven. Ha én rávilágítok hazám problémáira, legyen az gazdasági, vagykisebbségi, akkor engem bebörtönöznek. "Ha rájövök a hazugságokra, antiszemitavagyok, ha azt akarom, Magyarország magyar maradjon, neonáci vagyok. Kormányunkazt mondja, hogy van szólászabadság, de ez nem igaz, mert szólás után nincsszabadság!" (Vádló bitófák)Mûmagyar: Voltunk mi már csõcselék, fasiszta horda, meg tudomis én mi. Próbáltakminket lejáratni Szabó Albertek (Shalom Albert) vagy Bácsfi Diák (Bács Eszter) vagy tudomis én milyen provokátorok. Nem tudom még mit irjak, majd ha kiforgatta a honlapon a szavaimat,válaszolok...Üdv.NyilaSS "

Partizaninfo: Köszönjük a leckét, de ha már számokról beszélünk: A 100 ezer fős veszteségről Magyarországon belül lehet csak beszélni. Ha világviszonylatban nézzük, a szélsőjobboldal, fasizmus, nácizmus több száz milliós ember veszteséget okozott a világnak, beleértve a kirobbantott világháborút is, de Pinochet diktatúráját is
Az angolszász „légi-terroristákkal” kapcsolatban érdemes lenne utánanézni, hogy ki üzent hadat kinek… Az angolszászok Horthynak, vagy Horthy az angolszászoknak? Egyébként a megfélemlítő légiháborút is a nácik kezdték.
A vörös hadsereggel kapcsolatban detto ugyanez a kérdés: Ők jöttek előbb ide, vagy a dicső magyar bakák lépték át előbb a határt 1941-ben, karöltve a náci hordákkal?
Miután a világ legnagyobb emberveszteségét elszenvedett SZU-t hadüzenet nélkül a németekkel közösen lerohantuk, felgyújtottuk, lebombáztuk falvakat városokat égettünk porrá, nem sok erkölcsi alapunk van megsértődni ha visszalőnek…
Vajdaságot elvették Trianon idején. Valóban. És ehhez mi köze van a Partizaninfonak, vagy a magyar rendőrségnek, vagy akár a korabeli kommunistáknak? Miért kell hazaárulózni, zsidózni, autókat gyújtogatni?