2007. július 19.

Figyelem! Technikai okok miatt, a beérkezett leveleket kisebb késéssel sikerült csak közzétenni. Türelmüket köszönjük. Partizaninfo
"T. Partizaninfo!
Felháboírtónak tartom, hogy a kuruc.info nevezetû szélsõségesen nacionalista, inkább nácinak nevezném, portál csinál mostanában. Nem elég, hogy ártatlan emberek neveit és elérhetõségeit felteszik, de most új szórakozást talált magának ez a gyerekes csürhe. Új project-ük neve Pedofilkommandó. Ez abból áll, hogy a sok aberrált perverz nacionalista, felmegy kislánynéven, a chatre, és ott emberek neveit és címeit probálja meg elkérni, kelletve magát, képeket küldözgetve magáról.Na én történetesen felmentem a netre és megnéztem, hogy dolgoznak ezek a mocskok.Elkezdtem beszélgetni a pedofilkommandós virtuális kislánnyal, ki vagy, honnan irsz, stb, és ezek a rohadékok rögtön rákezdték, hogy küldenek képet magukról, na meg nem bukom-e a kislányokra mert ott hagyta a barátja és szeretné ha egy "idõsebb pasi" megvigasztalná.Az elküldött képeket az iwiv-rõl és a myvip-rõl szedték le, 12-14 éves korúak képeit. Ezt küldözgetik el az összes embernek, azt állitva magukról, hogy õk vannak a képen. Utánna pedig jön a becserkészés, kiszedik belõle a nevét, cimét, elérhetõségét, találkozóra buzdítják. Utánna pedig felteszik a kuruc.info-ra, hogy tessék itt a fél chat pedofil állatokból áll, és mindenki meg akarja rontani a szegény virtuális kislánykákat, amiket õk maguk alakítanak, természetesen hiteltelenül, mert egy kislány 12 évesen, nem küldözget magáról bikinis képeket, nem hazudozzák, hogy "hiányuk van" és nem akarnak náluk idösebb emberekkel találkozni és szexelni. Hát kérem szépen, így ferdit a Kuruc.info és teszi ki ártatlan emberek képeit a netre. Feltették a videoikat a netre, de mindenhol ki lettek tiltva "személyi jogok megsértése miatt". ugy látszik nem marad más nekik, mint a sajat oldalukon terjeszteni.
Kérem ha tudják tegyék fel ezt az olvasói rovatba, vagy irjanak róla cikket, mert a sok hülye kuruc.info-s olvasó bedõl ezeknek a csalóknak, és elhiszi, hogy az egész chat szinte csak pedofilokból és kislányvadászokból áll. A vége ugyis az lesz, hogy kihozzák majd, hogy biztos az SZDSZ vagy a melegszervezetek vagy mittudomén ki tehet errõl.
Tisztelettel egy chat.hu felhasználó"
Partizaninfo: Természetesen figyelemmel kísérjük a kucug bűnözők minden lépéseit. A "pedofilvadászat" projekt célja a lakosság szimpátiájának elnyerése. (Molnár Balázs, a kurucinfo egyik bűnözője, maga is keveredett már pedofilbotrányba, sőt maga is kábítószerfüggő.)