2007. július 21.

"Tisztelt olvaso.blogspot.com!
Köszönjük, hogy nagyon korrekten publikálták levelünket!
Annyit talán ha megjegyezhetünk a hozzászólásukoz:
" Partizaninfo: Utánanézünk a dolognak.
Természetesen nem fogjuk és nem foghatjuk bűnözők pártját, DE: a bizonyíték nélküli vádaskodásokat nem tartjuk helyénvalónak.
A lelkes vadászat során ártatlanok is kerülhetnek kínos, megalázó helyzetbe."
Igyekszünk nem ártatlanokat feltenni a netre, de kérdés az hogy erkölcsileg mennyire (mert jogilag egyelőre) helytelen
ha olyan emberek képét osztjuk meg a társadalommal, akik minden teketória nélkül egy 10-13 éves kislányra ráklikkelnek,
majd átinvitálják MSNre, hogy ott kamerán keresztül mutogassanak és minden esetben elvárják, hogy mi, azaz az általunk
formált 14 év alatti is hasonló képeket, videókat ill. élő webkamera képet küldjünk.
Valamint ezt az ügyet nem akarjuk elrontani olyan mellényúlásokkal amiből esetleg politikai hovatartozást szeretnének ránk eröltetni, és természetesen olyannal sem ami esetlegesen ártatlan emberek meghurcolásáról szól.
Jelenleg is éppen vizsgálódunk egy személy esetében (a 3. szégyenfal videónk ezért nem elérhető) mert kérdések merültek fel.
És vizsgáljuk az ő álláspontját, bár chates és msnes logok egyelőre minket igazol, mindenesetre teret adunk a kételyeknek, és erre szükség is van.
Több olyan videót kaptunk ahol harapófogóval akarták kiszedni hogy az adott személy pedofil.
Az ilyenekkel nem foglakozunk. Ám mindenhol vannak aljas gazemberek, még ott is akik minket pártolnak, és mindent megtesznek ahhoz, hogy az Ő videójuk is felkerüljön, hozzánk, adott esetben meghamisítják a logokat.
Jelenlegi kezdeményezésünk pártpolitikai mentes, csupán azért, mert ahol ma tartunk, politikai szempontból, az minimum nevettséges, de inkább felháborító.
Tesze-tosza parlamenti képviselőink mindennel foglalkoznak, csak velünk nem hétköznapi emberekkel és a gyermekvédelemmel.
Ezért szeretnénk, ha a nyílvánosság nyomására a törvényhozásban változás állna be.
Természetesen szeretnénk ha politikia pártok is a kezdeményezés mellé állnának, de nem hagyjuk, hogy ezt a saját imázsuk építésére használják.
Egyelőre (érdekes módon amin nagyon meglepődtünk) egy a jobboldalhoz tartozó médium gázolt belénk, és próbált igazatalanságot elkövetni velünk szemben.
Ami abban merült ki, hogy az ellenünk felhozott vádakra nem adtak időt és módot védekezni (természetesen lehettek ennek műsorszerkesztési okai is, pl. időhiány, de az eljárást akkor sem találtuk korrektnek).
Miközben ők is törvényt sértettek, ugyanis, úgy szedték össze egy általunk pellengére állított személyt, hogy bepróbálkoztak nála 12 éves kislányként.
Azt akarták hallani tőle, hogy akar vagy nem akar velük ismerkedni, majd rátértek arra, hogy látták a honlapunkon.
Mire az úriember kifejtett, hogy igen, majd ő feljelent minket.
Egy szó mint száz, ezzel vége volt a beszélgetésnek, és úgy került be az úriember 'nyilatkozata' (amit jóhiszeműen egy kislánynak mondott el, az ő felfogásában) a médium felületére, hogy erről sem belegyezését, sem engedélyét nem kérték.
Jelenleg azon a véleményen vagyunk, hogy a Fókusz által készített riport volt a legkorrektebb, és biztosak vagyunk benne, hogy nehéz lesz ezt túlteljesíteni, bármelyik médium részéről.
P.s.: Bár ahogy nézegettük az önök felületét, önök is hasonló módszereket alkalmazznak, amivel politikai hangvétele miatt érdemben nem foglalkozunk, mert mint jeleztük korábban is, nem célunk a poltikai valamelyik oldalára elvinni a kezdeményezésünket.
Önöknek mégegyszer köszönjük, hogy lehetőséget adtak, hogy tisztázzuk magunkat.
Üdvözlettel: Pedofilkommandó
"