2007. október 16.

Építő kritika válaszokkal:

"Már megijedtem, hogy abbahagytátok. Igazából nem értem, miért nem frissítitek rendesen akár naponta az oldalt. Lenne igény rá. (...)
Sokkal fontosabb azonban és már utaltam rá, hogy az igazi főszereplők és megrendelők nem a különben undorító Tomcat vagy a kucuginfo és a Magyar Gárda hanem az őket és a szélsőjobboldali szervezeteket a háttérből pénzelő és infrastruktúrával ellátó Fidesz. Láthattátok kik állnak néha nyíltan is a Magyarkodó Gárda mellé vagy milyen alapítványi hálózat csepegteti a pénzt a szélsőségeseknek. A kucuginfo és a hozzá kapcsolódó alapítvány is tele van Fidesz meg Jobbik tagokkal és ugyanígy sorban minden szélsőjobbos szervezet és lap.Most október 23-a előtt úgy érzem, ideje volna erre felhívni a figyelmet. Szerintem sokkal többen néznének titeket ha a valódi bábjátékosok nevei és címei lennének ott. (...)
Én sajnos csak Rogán Antal számát tudom, mivel egy ideje V. kerületi vagyok és civilszervezetet képviselek részvételi joggal különféle önkormányzati bizottságokban. A polgármester ugyan nem a legnagyobb hal de a Jobbik és így a szélsőjobbos gárda irodahelységeket kapott a kerülettől működési költségkerettel együtt miután Rogánt megválasztották tavaly jobbikos támogatással. Ez gyakorlatilag országosan is így megy, ezen felül mindenféle pártközeli civilszervezeten keresztül is szépen csurran nekik a kerület büdzséjéből. Másképp a szélsőség nem tudna szervezkedni, hiszen a könnyen elmutyizható állami pénzek a parlamenti pártoknál és így a Fidesznél vannak. Gondoljatok bele csak pusztán az egyenruhák mibe kerülnek vagy az országos szervezőgárda, a minden megyében meglévő irodák, alkalmazottak bére. A szélsőjobbot a Fidesz találta ki és használja fel, Vona Gábor például az első polgári kör alapítója volt Orbánnal 2002-ben. Próbálkoznak Orbánék szépen is csúnyán is, lényeg a káosz, mert nem akarják megvárni 2010-et amikor esetleg csúnyán lebőghetnek. Jó munkát partizánok!
Ja, a Rogán mobilja: (xxx -törölve a szerk által.). Ha kiadtok egy felhívást, hogy küldjék be az olvasók a randalírozók és gyújtogatók igazi megbízóinak adatait biztos bejön egy csomó még. Most olvastam és nagyon vérlázító, hogy a BRFK kártérítést akar fizetni egyes 2006-ban elfogott huligánoknak. Úgy látszik, a rendőri vezetők leváltásával és a folyamatos fideszes támadások miatt megkezdődött az erodálódás. Lépni kell, rámutatni a fő felelősökre!

Partizaninfo: Igazad van, de rengeteg adatot, információt kell ellenőriznünk, mielőtt közzétesszük. A Partizaninfo nem hírportál, nekünk nem a hírek folyamatos adása a feladatunk, hanem a szélsőjobboldali bűnözők tevékenységének bemutatása, a szélsőséges uszítók, randalírozók kilétének felfedése. Ehhez nem szükséges a mindennapi frissítés. Azonban a beküldött cikkeket szívesen közzétesszük mihamarább.
Sok igazságot írsz, de legitim párt politikusainak nem tesszük közzé telefonszámát, mindaddig, amíg nem bizonyítható, hogy az illető felelős más személyek adatainak közzétételéért, vagy nem felelős közvetlenül az utcai harcokra való uszításért. Csupán a másként gondolkodást nem szankcionáljuk erkölcsi tartásunk feladása nélkül. Úgy gondoljuk, hogy Rogán, vagy Orbán telefonszámának közzététele nem a helyes út, bár az biztos, hogy az olvasottságot olyan mértékben megnövelné, ahogy a kucugokét megnövelte tavaly a bírók, ügyészek adatainak jogellenes közzététele. (Egyébként a kucuginfo több esetben tette közzé fideszes politikusok számát is...)
Azonban, ha bizonyítékod van fideszes képviselők illegitim szélsőjobbos kapcsolatairól, várjuk azokat közzététel céljából. A Jobbik egyébként egy legitim pártocska, szélsőséges nézeteik ellenére, sajnos helyük van egy demokráciában. Elférnek mindaddig, amíg nem felelősek közvetlenül és bizonyíthatóan a polgárháborús bűnökért, mint például Szilvási szobordöntögető bűnöző, akit a Partizaninfo be is mutatott a „Repertoár” listáján. Na, az ő telefonszáma viszont kéne!
Ha már itt tartunk várjuk továbbá Toroczkay, Budaházy, Lovass István, Vass István, valamint Molnár Balázs és Kocsis Imre újabb telefonszámát!