2007. október 12.

Egy rendkívül szimpatikus levél válaszokkal, egy névtelen hőstől:

„Ti szélsőbalos, Gyurcsány seggét fényesre nyaló Vajnai-féle marxista söpredék! Igen, kommunisták vagytok, hiába is tagadjátok. Akinek kétsége van ebben elég, ha a linkeket megnézi (vörös csillag, dicsőséges felszabadító ruszkik, éljen gyurcsány, mocskos fidesz, egy adag marx és végül a társadalmi támogatottság nélküli kis szekta, az MMP2006)”

Partizanifo: Gyurcsánynak semmi köze a baloldalhoz. Semmilyen szinten nem azonosulunk vele. Ha rajtunk múlna nem lenne ma ekkora hangja egy neonácinak sem, ahogy a rendszerváltás előtt is lapítottatok. Ami a zárójelbe tett példáidat illeti: 1. Gyurcsányt soha nem éltette a Partizaninfo. 2. A Fideszt sem neveztük mocskosnak.

„Segítek nektek megérteni, hogy miért gyűlölünk titeket (internacionalista MSZP, kozmopolita SZDSZ és marxista MMP2006), úgy mint a szart!”

Partizaninfo: Segíts! Isszuk szavaidat!

„A társadalmat nem a radikális jobboldal terrorizálja, hanem a Mocskos Szarháziak Pártja (MSZP) egy agresszor exKISZ-führerrel az élén és egy társadalmi támogatottság nélküli szélsőséges budapesti törpepárt, a nagypofájú Szarházi Deviánsok Szövesége (SZDSZ).”

Partizaninfo: Sólyom László is párttag volt. Nem tudtad? És azt, hogy Orbán Kisz-titkár volt? Azt sem? Szerintem hánynál, ha ismernéd a valóságot... Az SZDSZ-től olyan távol vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől…

„Miért is állítom ezt kis köcsög marxista söpredék? „

Partizaninfo: Nem tudjuk. Meséld el!

„Mert választást nyerni csak csalással (2002) vagy hazudozással (2006) képesek.”

Partizaninfo: Mindig ezt mondjátok, ha az MSZP nyer… Van bizonyíték is? Amikor 1998-ban nem az MSZP nyert, akkor véletlenül nem történt csalás? Miért nem?

„Mert épp az ellenkezőjét csinálják annak, amire felhatalmazást kaptak.”

Partizaninfo: Pont úgy, ahogy a többi nagy rendszerváltó párt 17 éve…

„Mert több év eltékozlása után azért az Euróért kell hihetetlen áldozatokat vállalnunk, amely nélkülük már be lenne vezetve!”

Partizaninfo: Ne várd! Keserves lesz! Még nagyobb szakadék lesz gazdag és szegény között.

„Mert a minden réteget, még a nyugdíjasokat is sújtó pénzelvonások egyedül a családi pótlékot (cigányok!) és a szociális segélyeket (cigányok!) nem érintik!”

Partizaninfo: Érdekes, a rendszerváltás előtt nem volt ilyen probléma… Akkor a cigányok többségének is dolgozni kellett.

„Mert a propagandával ellentétben nem igazságosabbá teszik, hanem még nagyobb nyomorba döntik a társadalmat.”

Partizaninfo: A rendszerváltás velejárója, hogy vannak szegény és gazdag rétegek. Ezt hívják kapitalizmusnak. Ne feledd: 17 éve kapitalista társadalomban élünk!

„Mert piacról papolnak azok, akik minden fillérüket a haveri-pártállami kapcsolataik tőkésítésének, állami megrendeléseknek, s nem pedig a tehetségüknek köszönhetik. Mert adópréssel, járulékterhekkel módszeresen elsorvasztják a magyar vállalkozókat, hogy az adómentességgel-adókedvezményekkel megtámogatott multik profitéhségét kiszolgálják, miközben baloldalinak hazudják magukat.”

Partizaninfo: Egyetértünk!!!

„Mert azt a képet sulykolják, hogy mindenki lop, csal, hazudik, jövedelmet titkol el, méghozzá azok, akiknek nincs olyan politikusuk, amelyikhez korrupciós botrány ne tapadna (Kóka - Hankook, ÁFA-ügy, Gyurcsány - öszödi visszlízing, Nomentana, Fittelina, Motim, Altus, Zuschlag - egyesület, Kabai, Veres fiúk, K&H, Tocsik-ügy, vecsési számlás stbâ026)”

Partizaninfo: Joszif Tot-ot és Kaja Ibrahimot kifelejtetted. Vagy a jobboldali korrupció nem számít??? A rendszerváltó tőkés szolgapártok mindegyike eladja az országot. A rendszerváltás előtt nem is hallhattál privatizációról, vagyis hazaárulásról, ez csak a tőkés demokrácia jellemzője.

„Mert Nagy Imre örököseinek vallják magukat, miközben a pufajkás kádárista Horn Gyulát terjesztik fel kitüntetésre.”

Partizaninfo: Valóban nagy hiba volt. Horn Gyula egy köpönyegforgató karrierista, aki elárulta a baloldalt és eladta az országot a nyugati nagytőkének. Karöltve a többi privatizátorral: Orbánnal, Borossal, Antallal stb…

„Mert történelmi nemzeti szimbólumok elleni offenzívát folytatnak, miközben tömeggyilkos világrendszer elsőszámú szimbólumául számontartott vörös csillag legalizálásáért kardoskodnak (gondolom ennek nagyon örültök végbélférgek!).”

Partizaninfo: Tévedés! A horogkereszt az első számú. Egyébként nem nagyon erőltetik magukat az MSZP-s nagytőke-szolgák. Miért is tennék?

„Mert nem zárják ki tagjai közül Hegyi Gyula kommunistát, aki szélsőséges csőcseléknek nevezi â01956 forradalmárait.”

Partizaninfo: És még te kiabálsz gondolat-és véleményszabadságról??? A tieitek sokkal-sokkal csúnyábbakat mondanak, mégsincs semmi szankció…

„Mert felszabadulásnak hazudják ismét április 4-ét.”

Partizaninfo: Nem teszik ezt sajnos. A nyugati nagytőke nem engedi. Csak egy maréknyi igaz baloldali nevezi felszabadulásnak április 4-ét.

„Mert karhatalommal folytják vérbe a nekik nem tetsző tüntetést, amiért a tüntetők az öszödi beszédben foglalttal ellentétben â01Enem unták megâ01D!”

Partizaninfo: Hazudsz! A mai napig, minden nap van tüntetés a Kossuth téren, igaz csak 10-20 szittya jelenlétével. Egyetlen békés tüntetés sem lett vérbe fojtva. Ellenben valóban hibázott a rendőrség, mikor 2006. szeptember 18-án és október 23-án nem lőtt a randalírozó huligánok szeme közé. Kíváncsi lennék, hogy a nem létező Hunnia országában, Budaházi hogy tolerálná, ha a kakastollas csendőreit kövekkel dobálnák meg mondjuk anarchista huligánok… (A fojt-ot, egyébkén j-vel írják, nem ly-al.)

"Mert a törvények felett állóknak, elitnek gondolják magukat."

Partizaninfo: A radikális huligánok sértik folyton a törvényeket, gyülekezési jogot, személyiségi jogokat, adatvédelmi normákat stb.

„Mert a demokráciát saját megfogalmazásuk szerint kizárólag csak ők jelentik, mindenki más náci, antiszemita, rasszista, fasiszta.”

Partizaninfo: Vica versa. A „nemzetiek” szerint meg mindenki zsidóbérenc és kommunista.
„Mert demokratának hazudják magukat, miközben hol a véleménynyilvánítási szabadságot, hol a gyülekezési szabadságot, hol az egyesülési szabadságot, hol a lelkiismereti-gondolati szabadságot próbálják a számukra kívánatos keretek közé bekorlátozni.”

Partizaninfo: A mennyezet nem szakadt rád? Pontosan it, szélsőjobboldali mű”nemzetiek” vagytok, akik semmilyen formában nem tűritek a gondolatszabadságot. Lásd kurucinfo – Aki mást gondol, közzéteszik telefonszámát.

„Mert a tököm tele van azzal, hogy állandóan riogatják, heccelik a társadalmat valamivel, polgárháborús állapotokat kreálva!”

Partizaninfo: A polgárháborús állapotokat ti, szélsőjobboldali focihuligánok kreáltátok: szeptember 18, október 23 éjjel, március 15…

„Mert a Böszme ápolva az osztályharcos szemléletet egymás ellen uszítja a társadalom rétegeit, a nemzet részeit (vállalkozót a nyugdíjasnak, vidékit a városinak, orvost a betegnek, határon belüli magyart a határon túlinak), hogy védje hazugságon szerzett hatalmát.”

Partizaninfo: Aki ma uszít és kirekeszt, az egyedül a szélsőjobb.

„Mert a Böszme a legocsmányabb nemzetáruló, akit a Föld kiszart magából. Soha el nem múló bűne a 2004 december 5-i gyalázat!”

Partizaninfo: Ez szubjektív. Mikor a „Böszme” még ismeretlen volt, ti akkor is ugyanígy kiabáltatok…

„Mert a hatóságokat (ügyészség, rendőrség, APEH, NBH) rendszeresen politikai célokra, az ellenzék megfélemlítésére használják fel.”

Partizaninfo: Minden nyugati tőkés országban így működik ez. Horthy idejében pedig még jobban. Egyébként fentiek gyakorlásában a Fidesz az élen járt, csak te akkor még általános iskolába jártál, így nem emlékszel...

„Mert nem nemzetben gondolkodtok, hanem a nemzet megszűnését várjátok egy nagy globalista katyvaszban.”

Partizaninfo: A globalizmus a nyugati nagytőke érdeke, nem a ma hatalmon nem lévő kommunistáké. A rendszerváltásig nem is hallottunk globalizmusról…

„Mert elvettetek a nemzet felemelkedésétől 40+20 évet! Vakvágány vagytok! Nektek az egész világ a hazátok, nekünk csak ez a földdarab! Ha ti mindenütt otthon érzitek magatokat, akkor miért nem takarodtok el már végre?”

Partizaninfo: Magyarország romokban állt 1945-ben, köszönhető Gömbös, Horthy és Szálasi rezsimjeinek. Magyarország 40 év alatt felépült, a rendszerváltásig minden magyar család lakáshoz jutott, munkahely volt, nyaralhatott, ingyen iskolázták, ingyen orvosi ellátásban részesült. A rendszerváltásig! Akkor ugyanis ez mind megszűnt, illetve fokozatosan megszűnik. Egyes köpönyegforgató műkommunisták persze sekeresen átmentették hatalmukat. Őket viszont hiba lenne baloldalinak nevezni. Ők simán törtető karrieristák.

„Gyűlölöm a kommunista rendszert, és azt ami abból kinőtt: az internacionalista-kozmopolita-globalista balliberális elitet és kiszolgálóit! Titeket!”

Partizaninfo: Te a kapitalista berendezkedésű társadalmat gyűlölöd. A nagytőke csapdájába estél. Elhitették veled, hogy nem ők, hanem a ma nem létező „kommunisták” az ellenséged…

„Egy radikális jobboldali, aki nem adja fel soha!”




Levél a műkurucokról:


Tisztelt Partizáninfo Szerkesztősége!
Ismételten egy "gyöngyszem" kurucon megjelent cikkből:

"Újra nekivágnak a zsidósított Tüskevár két éve félbemaradt munkálatainak. A holégballonos és víz alatti részek felvételeire és az utómunkákra kerül sor az elkövetkezo három hónapban. A gyönyöru eredetit meggyalázó alkotók márciusban szeretnék látni a mozikban Fekete István regényébol készült újabb filmváltozatot. Lesz tehát zsidó Tutajos, zsidó Bütyök és zsidó Matula bácsi. Szegény Bánhidy László meg forog a sírjában."

Nagyon sok embernek meg a gyomra forog ezektől a megnyilvánulásoktól!
Nagyon sok regénynek volt, van és lesz adaptációja és nem csak egyszer viszik filmre,
nem tudom miért gyalázzák meg az első filmet, ez már beteges amit a kurucosok mivelnek!!

" Ladó Gyula Lajost az Imre Kertesz regényébol készült Sorstalanság c. holo-propagandafilm foszereplojeként megismert tehetségtelen zsidógyerek, Nagy Marcell próbálja alakítani majd, Bütyök a szintén Jordán-pozitív, ámde teljesen ismeretlen Péntek Bálint által lesz eljátszva, míg az eredetileg Bánhidy László által zseniálisan alakított Matula bácsi ízes magyar karakterét a Kontrollban és más egyéb underground kajmán produkciókban is szereplo Morgó törpe feju zsidó, Kovács Lajos üti majd agyon."

Nem tudom meddig merészkednek még el?? Milyen jogalapjuk van, hogy igy
nyilatkozanak két fiatalemberről??? Kik ök?? Hogy mit akarnak azt sajnos
tudjuk, de hogy ne lehessen tenni ez ellen semmit, azt valahol nem értem.
Jártam Németországba nem is egyszer, ott nagyon komolyan büntetik az
aniszemitizmust, akár Ausztriába is.
Itt mindent szabad a "demokrácia"
nevében??
További jó munkát kívánok a Szerkesztőségnek.



Oszlatás:

Tisztelt Szerkesztők! Elöször is ismét gratulálni szeretnék lelkiismeretes munkátokhoz és biztosítalak benneteket, hogy jó úton jártok, ugyanis egyre több álmagyar fórumon találkozok a munkátokat becsmérelö hozzászólásokkal. A droid neohungarista salak ott idézi tomcat ócsárló beidézgetéseit rólatok ahol csak tudják. egyébként én a helyetekbe pl. ezekröl a fasiszta oldalakról is feketelistát készítenék.találtam a minap a you tubon egy kis filmet németországból, amit a magyar rendöröknek és a törvényhozásnak ajánlanék! lehetne, mint tanfilmet lejátszani a tüntetéseket biztosító rendöröknek. nem kellene a salakkal kesztyüs kézzel bánni, a német rendörök példamutató fellépését láthatjuk nácik ellen, mindenféleálarc vagy védöfelszerelés nélkül! a legfontosabb dolog a kezükben van és élesre tölthetö! a kisfilm 2:10 percnél kezd érdekes lenni!íme:
üdvözlettel: Gábor