A kucug-cikkekről:

"Tisztelt Szerkesztőség!
Ahogy közeledik október 23-a, egyre több uszító írásokat olvasok, elégé elkeseredve. Annak ellenére, hogy bízok az Emberek többségébe,akik elhatárolódnak sőt nem mennek ki az utcára, és főleg nem hagyják magukat provokálni. Mint mindig most is a kurucosok pofátlanságán akadtam ki, nekem ez a vesszőparipám úgy látszik.
Cikk címe: " Buta bibsik hazudnak a Kuruc.info-ról"
Maga a cikket nem minősítem, de szeretnék egy részt kiragadni belőle, ami nagyon minősíti is őket ki és mikor hazudik.
"Az is a pofátlanság netovábbja, hogy ok â013 a cionisták â013 habosítják fel a Magyar Gárdát, apokaliptikus zsidóveszélyt fabrikálva száz parlagfűirtóból, és még a habosítást is nekünk tulajdonítják. "
Nos a "kedves" parlagfűirtók, nem olyan rég megjelentek Erdőtelken ahol ki kellett "állni" egy család mellett..
Több internetes portálon jelent meg a parlagfűirtók ténykedése Erdőtelken.
"Viszont ott volt a Nemzeti Gárda akik lejöttek a faluba, megkeresték a cigány vajdát és közölték vele, hogy nagy verekedést rendeznek ha bárkit is meglátnak a helyszínen, vagy ha a Könnyű családot cseszegetik a jövőben, akkor akár minden héten eljönnek kicsit rendet tenni a soron... Vagy ez, vagy a józan ész (hehe..) hatott a vajdára, de egy fia "afromagyart" nem láttunk a faluban.”
Ennyit a mi kedves parlagfűirtóinkról, Vona Gábor aki csak és kizárólag azt nyilatkozza, hogy az ő jó emberei csak és kizárólag "békés" emberek, hát a fenti tudósítás engem valahogy nem tudott erről meggyőzni, és úgy gondolom minden "normálisabban" gondolkodóembert sem sikerül. Bízom benne, hogy a többség nem dől be a provokációknak, és csendben méltón Ünnepelhet az Ország Békés Lakossága!
További sok sikert az oldalhoz!

Partizaninfo: Természetesen problémát jelent, ha egy társadalomban néhány önmagát rendcsinálónak felhatalmazott csoport próbálja átvenni a rendvédelem szerepét. Jó, ha tudja mindenki, hogy naponta több száz millióba kerül az országnak a szélsőjobb különböző tüntetéseinek biztosítása, mely a rendőrség bűnüldözésre szánt erőit adott esetben teljesen felemészti. Ez a helyzet csak kedvez a különböző bűnözői csoportoknak, tolvajoknak, rablóknak, fosztogatóknak, csalóknak, ide értve az egyes falvakban valóban a lakosságot megfélemlíteni szerető „nagycsaládokat”, melyekkel szemben a rendőrségnek kell fellépni (fel is lép, ha van rá embere és nem az árpád-sávos kődobálók miatt van elvezényelve), és nem néhány szélsőjobboldali bakancsos részeg huligánnak.