2007. október 27.

Köszönet:
„Tisztelt Szerkesztőség!
Csak most a napokban találtam meg a honlapjukat, de már az utolsó betüig elolvastam. Szerintem igazi hiánypótló oldal, amire szükség van az emberek tisztánlátása érdekében. Véleményem szerint elszomorító ami mostanában az országban megy. Nem megengedhető, hogy néhány száz ember hülyére vegyen egy országot és vélt vagy valós politikai sérelmeik miatt bümtetlenül törhetnek, zúzhatnak!
További sok sikert kívánok munkájukhoz!

Partizaninfo: Köszönjük!”


Egy nagyon indulatos levél:

„Tisztelt Partizaninfo! Egyetértek veletek abban, hogy betelt a pohár. Sokkal keményebb büntetéseket kéne kiszabni, mert a pár napos elzárás nem hat ezekre. És fizessék ki a károkat amiket okoztak.Ha nem tudják, vagy nem akarják, akkor ítéljék őket kényszermunkára addig amíg az ebből származó keresetük nem fedezi a károkat amiket okoztak. Olyan rendszer kéne ide mint ami a Dredd bíró filmben is van. Össze is csinálnák magukat ezek a mások mindennapjait megnehezitő szélsőséges barmok.Ne haragudjatok, ha indulatos voltam, de most már nekem is nagyon elegem van. Tisztelettel: PostalDude”

Partizaninfo: Nem haragszunk, de legközelebb azért ne légy ennyire nagyon-nagyon indulatos… :)


Egy elfogulatlan, objektív levél:


Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Már több alkalommal mikor a Google keresőprogramban a kuruc.info oldalt kerestem többször találkoztam a maguk oldalávan. Felháborítónak tartom. egyrészt mert nem tartom kevésbé uszítónak mint a szálsőjobbos radikális szövegeket, másrészt pedig mert lejárató, és gusztustalan cikkeket ír azokról az emberekről akik nem nézik tétlenül Gyurcsány és az MSZP kormányzását, és akik nem hajlandóak megvárni a következő választásokat hogy időt adjanak a kormányon lévőknek még többet lopni, csalni.

Partizaninfo: Akik nem hajlandóak megvárni a választásokat és ezért a „minden eszköz megengedett” felhívásokra ellehetetlenítik a békés többség életét, azok alkotmányellenesen, etikátlanul és törvénytelenül cselekszenek. Mi lenne, ha minden kormány idején ezt tenné 3-400 éppen elégedetlen „hazafi”? Mert 3-400 éppen ellenzéki hídfoglalót minden kormány idején össze lehet toborozni… Szerinted ez a normális?

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Visszataszítónak tartom, hogy magyar állampolgárok ahelyett hogy segítenék a nemzeti törekvéseket még a baloldalt védik. A baloldal nem szükséges az ország érdekeivel nem egyezik, léte, és egyáltalán minden ami hozzá kapcsolódik káros, és irtandó/szellemi téren/ mindőssze történelmi tény, hogy a magyarság mindig egységesen lépett fel az érdekeit tekintve amíg nem létezett a kommunista baloldal, és annak utódpártjai/pl mszp/

Partizaninfo:
A történelmi tényről annyit: a magyar nemzet egész történelme során széthúzott. Ha nem csak vagdalkozna a közhelyekkel, hanem ismerné a történelmet, ezt a mondatát kihagyta volna.

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Én nem tudom, hogy maguk miféle emberek Kommunisták, zsidók, szocik, liberálisok, de az biztos hogy nem jobboldalika így egyeneen következik, hogy nem is magyarság-központúak.

Partizaninfo: Igen, mi sem logikusabb ennél… Éles esze vág, mint a beretva…

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: A kurucinforól pedig csak annyit hogy a híreket, amit közöl igenis joga van mindenkinek megtudni.

Partizaninfo: A Partizaninfo híreit is épp úgy joga van mindenkinek megtudni.

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Pl a cigánykérdésben végre nem kell azt hallgatnunk, hogy mennyire kell szeretnünk őket, hanem láthatjuk azt is hogy tolvajok, gyilkosok stb. A cigányság 99% ára ez igaz, úgyhogy akinek nem inge ne vegye magára, de a többség nyugodtan öltözködjön fel.

Partizaninfo: Amíg maguk többször száz milliókkal terhelik, és törvénytelen blokádokkal, molotov koktél dobálással kötik le a rendőrséget, fotózgatják és közzéteszik a civil rendszámos rendőrautók és a rendezvényekre vezényelt zseblopási nyomozók képeit, addig a tolvajok, gyilkosok szabadon garázdálkodhatnak.

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Egyébiránt olvastam egy érdekes cikket a szovjet emlékműről, aminek az eltakarítása már 1989 ben esedékes lett volna. Csak a miheztartás végett a szovjetek nem hősök, hanem barbár állatok voltak. De viszaatérve az eredeti témához azon az emlékművön sarlókalapács, és vöröscsillag volt
látható, amelyek tiltott önkényuralmi jelképek/ez gyakran eszembe jut látva a che guevarás vörös csillagos Fib-eseket, míg engem az árpád sávos nagymagyarország miatt is lefasisztáznak/a kommunizmust ugyanúgy vagyis inkább még jobban kéne üldözni mint a neonacizmust, ugyanis a komcsiok 50 év nyomort hoztak magyarországra a német katonák meg egy kis nyugati kultúrát.

Partizaninfo: Ha a „kis nyugati kultúra” az volt, hogy a hídjainkat a rajtuk közlekedő civilekkel berobbantották,
ha az volt, hogy a Gestapo hatalmas gépezettel nyomozta a származásuk miatt a halál elől bujkáló embereket,
ha az volt, hogy ránk kényszerítettek egy népirtó, rabló háborúban, 200 ezer rosszul felfegyverzett katonával való részvételt hazánktól több ezer kilométerre keletre,
ha az volt, hogy a nemzeti vagyonunkat, a teljes aranykészlettel a Birodalom területére lopják, akkor köszönjük, nem kérünk belőle!

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Egyébként nem vagyok hajlandó sírni a holokauszt áldozataiért addig még a don kanyarnál, vagy az erdélyi népirtásnál, urambocsá 56-ban életüket vesztett magyar hősökről senki se tud. Oké a holokauszt télleg szar lehetett, de a zsidók tizedannyit nem szenvedtek mint a magyarok, ésmost meg azt szeretnék, hogy mi kuncsorogjunk nekik. Szal visszatélrva annak az emlékmű azt érdemelte amit tettek vele, de ha olyan fontos a zovjet emlékmű akkor állítsanak már egyet a kitörés napján meghaalt magyar-német ketonáknak is, természtesen horogkerszttel, és nyilaskereszttel, mert az nekik is jár ha már a komcsiknak jár a vöröscsillag. Bár szerintem azt se tudják, hogy mi az a kitörés napja.

Partizaninfo: Senki nem kérte, hogy kuncsorogj! Holokausztról pedig véletlenül sem beszéltünk…

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember: Utószóban még annyit mondok mielőtt menetrendszerűen le lennék fasisztázva, hogy HUNGARISTA vagyok, és kérném szépen mindazokat, akik ezt a szót a nácirokonértelműjeként használnák, nézzenek már utána miylen történelmi háttere van a mozgalomnak. elmondom hogy a mozgalom 1920 előtt már létezett, de trianon után erősödött meg, és nem volt benne semmiylen népirtásra felszólító passzus. A nyilaskereszt pedig Szent László, és Atilla király jelképe volt. a szó jelentése tiszta magyar. Alapgondolta pedig hogy Magyarországon csak magyar legyen, ne legyen zsidó, cigány, stb. Szerintem ez minden magyarnak jó lenne, szal ha ti ezt elítélitek valószínűleg az említett két csoprt tagjai vagytok, vagy kommunisták, ami még rosszabb.Ja és azt sem értem mit sírtok a tüntetések miatt. Aki nem akarja gyurcsányt az lázad. Ha ti őt akarjátok, az a ti dolgotok, de nem tarthatjátok félelembe azt aki lázadni kar azzal, hogy a képét az internetre teszitek, hátha valami zsidó rebiszes jól megveri, pl mondjuk ha lány mert a férfi férfi elleni harcot eggyik rohadék szoci sem meri felvállalni.Szóval ezt a levelet tegyétek be az olvasói levelek közé, vagy közöljétek, vagy mittudom én, de ez az én véleményem. Majd eljön az idő amikor a magyarság ráébred végre, hogy tennie kell valamit, és akor majdel lehet innen menni minden szocialistának, kommunistának, baloldalinak cigánynak, zsidónak stb. Várjuk ezt a napot ti szorongással, és örömmel. üdv: Egy nacionalista jobboldali MAGYAR ember

Partizaninfo: Utószódat inkább nem kommentáljuk. Önmagáért beszél…”


Egy disszidens levele:

Ti semmivel nem vagytok külömbek mit a kuruc.infósok meg mint a cigányok vagy a zsidók, meg a goly gyûlölõk. Magyarország egy csatatér és hála nektek is vagdaljátok a szart egymás pofályába és családok mennek tönkre .Az összes párt szarik egy legális normális Magyarországra, ti mit akartok ? A hétköznapi dolgos adófizetõknek tele a hócipõlye az összes olyan portállal akik dobálják egymás arcába a szart mások pénzén.Jobb lenne ha dolgoznátok.Egy Szabad Polgár aki már Ausztriába kényszerült miattatok is. üdv Ha nem csak a pofátok jár talán van gerincetek válszoltok!!!!!!

Partizaninfo: Egyetértünk! Reméljük, hogy a Kurucinfo „goly pofályába” is elküldted ezt a levelet a messzi Ausztriából! Egyébként felhívjuk a figyelmedet a Szózat bizonyos soraira. Persze csak ha ismered…

Egy kis adatvédelem:

„UNDORÍTÓ, ÉS AKKOR MÉG MEGLEPŐ HA VALAKI ÁVH-zik???
Gondolkodjatok el ezen, tudomásom szerint az az idő már elmúlt, amikor másokat besúgunk...Vagy mégsem?? Ez az oldal igencsak visszavisz a múltba!
Nem hiszem, ha valaki magyar zászlóval a kezében megjelenik valahol,azt bűnőzőnek kell titulálni.
A durva, futballhuligános módszereket én is elítélem, de attól mert valaki magyar zászlót tart a kezében, az már köztörvényes búnöző?
Akkor már kokárdát sem hordhatunk?

Mellesleg adatvédelmi szempontból sem jogszerű, amit tesztek..

k.v”

Partizaninfo: A besúgásra való felbújtást a kucuginfo és a szentkoronaradio kezdte. Közel száz ember személyes adatait tették közszemlére a megfelelő uszító, becsületet csorbító rágalmakkal.
Nem bűnöző aki zászlót tart a kezében, de az már az, aki visszaél a gyülekezési joggal, szándékosan megbénítja a forgalmat, hidakat foglal el, fotózza a rendőröket, vagy az annak titulált civileket lés azokat közzéteszi, ne adj isten rájuk támad.
Hordj nyugodtan kokárdát! Az még nem kerül 100 milliókba az adófizető többségnek.
Az adatvédelmi észrevételeidet viszont majd továbbítjuk a Kucuginfonak, mert vélhetően őket nem figyelmeztetted erről…